Voi folositi telefonul la volan?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

11 Responses

 1. Marius says:

  live-uri nu fac de nicio culoare, da mai trimit o poza sau dau un text rapid, la nevoie. Un fel de check in, in loc sa stau sa mai sun.

 2. ice4you® says:

  Ce faci tu e o mare aberatie! Gandeste’te ca la o viteza de 60km/h parcurgi 16m/secunda in “orb” … 16m/secunda in care se poate intampla absolut orice … si nu iti ia doar o secunda sa faci cea ce zici tu! In concluzie, lasa dracului “un fel de check in” cand esti la volan si incearca sa nu produci vreo nenorocire cum vad ca fac tot felul de idioti zi de zi! Eu nici macar nu mai fumez la volan (de cand mi’am luat masina asta cel putin) preferand sa iau mai bine o pauza de cateva minute. Acelasi lucru il poti face si tu cu telefonul.

  Speranta mea e sa se modifice legislatia si pedepsele sa fie cel putin la fel de dure ca cele pentru alcool/droguri ca poate asa va mai linistiti de a freca telefoanele cand sunteti la volan!

 3. Mălin says:

  Întotdeauna îl folosesc ca să fac câte un live pentru Facebook să audă și amărăștenii cum toarce motoru’, cum se tânguie lăutaru’ și mai ales pe unde umblu eu.

 4. ice4you® says:

  Umbla, umbla, pana nu mai umbla deloc …

 5. cola says:

  N-am nicio problemă cu cei care nu dau doi bani pe viața proprie, poate ăsta e prețul pieții, dar detest pe aia care nu au respect față de viața celorlalți .. pedepsele sunt mult prea blânde la noi, și negociabile pe deasupra .. e plină țara de specimene gen Huidu, care trec la propriu cu mașinile peste viața celorlalți .. inutil să spun că nu folosesc telefonul la volan, nici măcar handsfree , și mă îngrozesc văzând ce fac unii la volan ..

 6. Redoo says:

  Nu, cum sa folosesti telefonul la volan…mai ales sa faci live…mint, vorbesc la elefon in timp ce conduc. Nu ma uit pe poze sau ;la filmule dar de vorbit vorbesc. As putea s-o bag pe aia cu experienta la volan, cu atentia distributiva dar nu e cazul…

 7. ice4you® says:

  @Cola – mi’se rupe la 11 metrii de viata lor! Ii fix problema lor, pe mine ma intereseaza viata mea si a celor din familia mea ce pot oricand fi omorati sau nenorociti pe viata de un cretin de asta, si sunt pline strazile de ei! De aia zic ca trebui umblat la pachetul ala de legi si fapta asta bagata la consumul de alcool ca este cel putin la fel de periculoasa si atunci s’ar putea sa ii faca pe unii cel putin sa se gandeasca de doua ori.

  @Marean – corect! Nu exista nici experienta si nici atentie distributiva in acest caz, creierul nostru este conceput pentru a isi putea concentra atentia pe un singur task, iar in cazul dat vorbim de vietii de oameni! Gandeste’te ca ai produce o nenorocire din cauza asta, cum ai mai trai dupa? Nu e mare lucru frate sa il pui pe speaker cand esti la volan sau sa iti cumperi niste mizerii de casti ceva pe care sa le folosesti strict pentru apelurile importante.

 8. Marius says:

  @ice, in ce oras mergi cu 60-70? Eu vorbesc de momentele cand esti pe loc sau cand esti in franare si ajungi aproape de momentul 0. N-as sanse sa faci poze inteligibile altfel, cu telefonul smile

 9. ice4you® says:

  Eu zic sa il lasi in pana mea cata vreme esti la volan. Daca vrei poze ceva, ori sa se ocupe de asta un eventual pasager din masina, ori opreste’te undeva si fa’ti damblaua. Pe un prieten de al meu, l’a lovit unul saptamana trecuta intr’un giorator ca oprise in curul lui iar cand a plecat “‘i s’a parut” ca plecare deja si prietenul meu de pe loc. Ghinionul lui a fost ca il vazusera si niste martori de pe langa el ca era cu ochii in telefon si a trebuit sa recunoasca si el. Asta a fost baiat de treaba si au cazut la invoiala, eu unul sincer nu stiu daca eram atat de intelegator cu el in cazul dat.

 10. Liviu Ursulescu says:

  Foarte bun articolul si respect pentru tine ca ai reusit sa te educi in a folosi metodele corecte in astfel de situatii. Eu mai folosesc pasagerul din dreapta pe post de “secretara”, sinrecunosc ca tentatia e foarte mare cand sunt singus si aud sunetul de notificare sa “sar” pe telefon…

 11. EGO says:

  Extrem de rar il folosesc si atunci pe “maini libere”. Parca ma si incurca la condus sincera sa fiu. Daca ii bai mare ma mai suna o data cine ma cauta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: