Opozitia din Romania de la antisemitism la ignorarea internationala

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

13 Responses

 1. cola says:

  Până și Băsescu, creatorul iadului securist de azi, a remarcat, că la același denunțător, aceleași probe (sau lipsa acestora), Orban e achitat și Niță de la PSD condamnat 4 ani .. să își ia justiția asta , să și-o bage in cur, ambasadorii ăia de bine.. într-o țară cu cetățeni normali, aveam criză de ouă pe rafturi, la câte ar fi trebuit să aruncăm în toți ăștia ..

 2. ice4you® says:

  Recomand sa le facem cadou la ambasadorii pacii niste consultatii gratuite la ORL, pentru ca se pare ca au nevoie urgenta de asemenea consultatii de vreo 14 ani incoace. crazy

 3. vladiana says:

  Eu astept niste consultatii pe strada.

 4. vasile says:

  Vladiana zi D-ne fereste! Pe strada s-ar putea sa fie consultati si aia care nu au nevoie. wink

 5. vladiana says:

  Doamne fereste, da!
  Dar…m-am cam saturat sa vina tefelistii sa-mi spuna ce e bine pentru mine, sa vina ambasadele sa-mi spuna ce e bine pentru mine, sa vina geaca rosie sa-mi spuna ce e bine pentru mine, sa vina chichi-rau/chichi-bun sa-mi spuna ce e bine pentru mine, sa vina Turcan sa-mi vorbeasca despre cinste/dreptate/onoare si despre ce e bine pentru mine, sa vina mama lu’ tata lu’ Stefan cel Mare sa-mi spuna ce e bine pentru mine! Mai, dar multa lume imi vrea binele! Ei bine, ajunge! Toti astia vor sa-mi faca bine cu forta. Trairam pe meleagurile astea si putem evalua si cu propria minte situatia, mai bine sau ma putin bine. De circul si isteria ultimilor doi ani m-am saturat pana peste cap. Uite, nu vreau eu binele lor!
  La vot – am fost, desi am convingerea ca rezultatul votului poate ramane nealterat doar in conditiile in care este covarsitor de-o parte, altfel iti intorc unii de bine scorul mai ceva ca la alba-neagra. La plimbari prin Piata Victoriei – am fost doar cand a fost ceva organizat, altfel existand pericolul evident de a ne sparge capetele. In discutii sterile cu cei care reactioneaza la sloganuri – nu ma bag, ca nu ai cum discuta cu argumente etc
  Si totusi, a-i ignora la nesfarsit, nu cred ca-i o solutie. Cred ca mai trebuie si sa li se arate locul!
  In fine…sunt multe de spus. Anarhia ne paste.

 6. ice4you® says:

  @Vladiana: din nefericire la concluzia ta au ajuns sau incep sa ajunga tot mai multi din aia “tacuti”. Am prieteni care sunt total apolitici si isi vad de treaba lor, insa incep sa fie din ce in ce mai iritati de cretinii care tin neaparat sa le spuna ce au de facut si mai ales ce e mai bine pentru ei, de oricare parte politica ar veni mesajele. Partea proasta este ca din punctul meu de vedere in momentul de fata avem pe deoparte “puterea”, care se dovedeste mai mult “slabiciunea” si de parte ailalta “opozitia” care este o minoritate anarhica, anti-orice, extrem de vocala si incisiva, sustinuta de niste ONG’uri cel putin dubioase, ale caror surse de finantare refuza idiotii astia sa le faca obligatorii vizibile printr’o lege ce sa se aplice ca si in cazul societatilor comerciale. Din asta nu are cum sa iasa nimic bun, mai ales cand sperantele celor care au votat pentru a avea liniste dupa 10 ani de dezastru sunt spulberate de la o zi la alta, iar aia care trebuiau sa faca pana acum ceva, de doi ani aproape tot incearca intelegeri de culise cu un sistem bolnav de un cancer care a metastazat in toate institutiile si societatea.
  Te inteleg si sustin opinia ta, si eu sunt satul pana peste cap, dar inca zic ca mai e cale de dialog si in acelasi timp poate isi fac si cretinii astia de la putere si ceva curaj de a isi asuma un vot primit in majoritate si sa faca ce e de facut dpdv democratic, daca un idiot cu geaca rosie de patru ani nu a facut decat sa dovedeasca faptul ca mandatul lui nu a fost pentru a aduce liniste in tara ci pentru a continua turturoiul lasat mostenire de Basescu, care apropo, e liber si linistit sa isi creasca nepotii si nu vad pe nimeni foarte deranjat de asta.

 7. vladiana says:

  @ice, pe astia de la “putere” imi vine sa-i iau la suturi! Atat de slabi, de fricosi, de lasi… Trebuia sa taie in carne vie. Din prima zi. Boala lunga, moarte sigura, dar astia nu par sa fi aflat. Cu intelegeri obscure nu merge! Norocul lor ca-s un conglomerat, altfel erau mancati pe paine pana acum. Sistemul de bine nu doarme.
  Apropo, si Base iese sa ne spuna ce e bine pentru noi. Ne vorbeste de justitie, onoare, corectitudine, economie, derapaje… Te doare mintea si alta nu!!!
  P.S. Vezi in mail-uri, ca ti-am trimis ceva.

 8. ice4you® says:

  Base ne povesteste ca avem a face cu un sistem mafiot! Serios? Iti vine sa ii dai o ranga in dinti!

  In rest, acum ca vad idiotii ca li’se apropie atata de par, au cam intrat in panica, dar oare ce credeau?

  Am primit! Multumesc! wink

 9. vasile says:

  Vladiana toata stima hi , “…pe astia de la “putere” imi vine sa-i iau la suturi! Atat de slabi, de fricosi, de lasi… Trebuia sa taie in carne vie. Din prima zi….”

 10. radu says:

  eu sunt zen de la o vreme…exista un locsor in ro unde i-as trimite pe toti…se numeste maternitate, sa isi gaseasca mamili lor, sa ii primeasca inapoi. beach
  toata viata cineva ne vrea binele…mama, tata, prietenii, dusmanii samd…ba, frate, fir-ar samaritanismul din voi, in loc de bine nu mai BINE imi decartati voi niste bani, sa vedeti ce BINE imi va fi? rofl

 11. vladiana says:

  Il ascult pe Dragnea. Acum. La tv. Sa fi inteles mormolocii ca-i razboi si ca-i “care pe care”???
  Astept faptele, ca vorbe am mai auzit.

 12. ice4you® says:

  Din inamplare m’am nimerit si eu pe frecventa. Sunt dure, sunt directe, sunt cu subiect si predicat, insa asa cum spui si tu, d’astea am mai auzit de vreo doi ani incoace de m’am saturat de ele in vremea in care simti de la o zi la alta ca votul tau nu valoreaza mai nimic, desi teoretic cu el langa alte cateva milioane ai legitimat o clasa politica ce ar trebui sa apese pedala de acceleratie atat in ce privesc reformele cat si sa faca ceea ce au de facut mai ales cand au atat motivele cat mai ales mijloacele sa o faca.
  Sa vedem ce o sa iasa de luni incolo … nu am mari sperante, dar nici ei cred ca nu prea mai au variante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: