Moise Guran acuza Guvernul Romaniei pentru subminarea economie de stat

sursa foto: biziday.ro

Moise Guran a revenit in forta si mai virulent ca niciodata! Au incercat sa ii bage un pumn in gura prin pierderea spatiului de emisie de la postul national de televiziune si probabil ca asta l’a suparat si mai rau pe olteanul care nu pierde nici o ocazie sa ii faluteze pe cei din idioata guvernare pe unde ii prinde, lucru pentru care ar trebui sa ii multumim toti!

Scriam si eu acum cateva zile despre faptul ca Dacia isi canta cantecul de lebada pe la noi deoarece au fost pacaliti de toate guvenarile din 2007 incoace ca vor avea si ei si noi vreo autostrada care sa lege Pitestiul de Sibiu si in felul asta sa poata sa isi duca produsele inspre vest … pe langa alte mizerii pe care le’au tot facut. In momentul articolului venise vestea cu rectificarea bugetara unde Guvernul a decis sa taie 1 miliard de la autostrazi si sa dea la primarii … deh suntem in plina campanie electorala. Nu am fost singurul care a sesizat aceasta deturnare mizerabila de fonduri, mult mai priceputul Moise Guran a scris un editorial dur si virulent impotriva acestei actiuni pe care o considera a fi o subminare a economie de stat, cerand public masuri dure pentru cei care si’au asumat’o!

Intregul articol il gasiti aici!

Iti multumesc Moise! Nu vrei sa candidezi ca independent pentru presedentie?! laugh

3 comentarii la „Moise Guran acuza Guvernul Romaniei pentru subminarea economie de stat”

  1. Perfect, atât trebuia în prag de alegeri. Păcat că și acum vor vedea doar cei care au văzut și până acum, spălații pe creier vor zice că-i bine și așa, că au mai furat și alții, iar Bulă e bun de președinte.

    Dacă într-o zi omul ăsta vrea să candideze la președenție, promit solemn că ies voluntar în stradă să strâng semnături pentru el. smile

    Răspunde
  2. Ma ofer si eu voluntar … dar cum zicea Yamasha este prea inteligent pentru a intra intr’o hora a mizeriei din care nu poti iesi decat la fel de mizerabil ca ei.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura