Nelamurire

Printre multele SPAM’uri care imi asalteaza email’ul, unul a fost o oferta la lenjerie sexy de Craciun …

Nelamurierea mea este daca se livreaza cu totul sau doar carpele?

Daca doar carpele … care e farmecul?

Ai acasa o muiere care bate suta de kile in viu … chiar cred astia ca ti’ai dori de Craciun sa o vezi imbracata in lenjerie de genul asta si sa stai cu frica toata noaptea ca daca i’se face foame mitica, poate te mananca?!

Poate ma lamureste cineva … ca daca se livreaza cu totul, iau tot stocul prezent in oferta!

Multumesc!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

 1. Victor says:

  :))))
  Cine a zis ca trebuie sa-i cumperi tu? Femeile tot femei sunt si majoritatea atunci cand au bani se gandesc ca decat sa stea cu grija lor mai bine sa-i dea pe nimicuri.
  Iar pozele astea su si o natura psihologica. Intr-un mod de neimaginat, atunci cand vad astfel de lenjerie pe tipe bune, orice femeie, oricat de grasa, isi imagineaza ca lenjeria vine impreuna cu silueta respectivei.
  Ar putea fi si dovedit stiintific asta daca stiinta nu s-ar ocupa de alte balarii :))

 2. ice4you® says:

  Deci de aia grasanele se imbraca in haine mulate si alte alea?! laugh laugh

  http://ingerisidemoni.ro/blog/?p=4200

  Ma gandeam eu ca e teapa si astia livreaza numai zdrentele! Pas! laugh

  In ce privesc banii si muierile … sunt ca apa si uleiul … nu se amesteca orice ai face … de aia mai bine una fara alta. laugh