Povestiri din evul mediu

A iesit mare scandal mare dupa ce Zavoranca (tanara) a facut reclamatie la politie ca s’a vazut si f***a si cu banii luati de tigancile ce dadeau cu ghiocu dă dăscantec la ceas de sara. Pe lista se numara si alte vedete venite de pe centura, fotbalisti si alti fraieri care s’au gandit sa le faca curu mare tigancilor destepte care stiau sa le spuna dupa ce urechea vroia sa le auda. Nu stiu de unde atat mirare cand cultura personajelor in cauza se reduce la cata gaseai si in evul mediu.

Partea misto este ca vizionarele descantatoare ghicitoare nu au reusit nici sa aiba viziune si nici sa ghiceasca dimineata in care s’au trezit cu mascatii la poarta. O fi fost eclipsa de luna … sau s’a spart ghiocu … ghinion, pisica neagra!

2 comentarii la „Povestiri din evul mediu”

  1. Stiu ca n-are legatura cu subiectul care de altfel nici nu e unul care sa trebuiasca prea mult discutat pentru ca sunt cu totul de acord cu tine. Vroiam doar sa spun ca asta e melodia care m-a atras spre mine spre muzica rock cand eram mic licean. Am auzit-o o data la radio, mi-a facut pielea de gaina si de atunci n-am mai putut scapa de muzica asta. :))

    Răspunde
  2. Mie imi aduce aminte de RADIO 21 si perioada cand eram DJ la ei. Era in mare voga albumul de la Cargo, asta si Ochii din sertar mi’au terminat timpanele la cat de cerute erau laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura