Povestiri din evul mediu

A iesit mare scandal mare dupa ce Zavoranca (tanara) a facut reclamatie la politie ca s’a vazut si f***a si cu banii luati de tigancile ce dadeau cu ghiocu dă dăscantec la ceas de sara. Pe lista se numara si alte vedete venite de pe centura, fotbalisti si alti fraieri care s’au gandit sa le faca curu mare tigancilor destepte care stiau sa le spuna dupa ce urechea vroia sa le auda. Nu stiu de unde atat mirare cand cultura personajelor in cauza se reduce la cata gaseai si in evul mediu.

Partea misto este ca vizionarele descantatoare ghicitoare nu au reusit nici sa aiba viziune si nici sa ghiceasca dimineata in care s’au trezit cu mascatii la poarta. O fi fost eclipsa de luna … sau s’a spart ghiocu … ghinion, pisica neagra!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Victor says:

    Stiu ca n-are legatura cu subiectul care de altfel nici nu e unul care sa trebuiasca prea mult discutat pentru ca sunt cu totul de acord cu tine. Vroiam doar sa spun ca asta e melodia care m-a atras spre mine spre muzica rock cand eram mic licean. Am auzit-o o data la radio, mi-a facut pielea de gaina si de atunci n-am mai putut scapa de muzica asta. :))

  2. ice4you® says:

    Mie imi aduce aminte de RADIO 21 si perioada cand eram DJ la ei. Era in mare voga albumul de la Cargo, asta si Ochii din sertar mi’au terminat timpanele la cat de cerute erau laugh