Nici Dedeman si Ikea nu isi mai termoscaneaza clientii

Am fost astazi pe la Dedeman cu ceva cumparaturi de facut pentru ca auzisem ca au renuntat la mizeria aia cu termoscanarea clientilor, dar nu gasisem nimic concret pe nicaieri, ca si in cazul unor informatii aparute la Kaufland, care ca si Lidl, au facut acelasi lucru in urma cu o saptamana si ceva. Am strabatut 100 de kilometrii pana la cel mai apropiat Dedeman de resedinta de la munte, mi’am pus masca pe mufa (un lucru pe care il mai accept doar si numai in astea 30 de zile ale starii de prosteala, pentru ca oricum nu pot sa o suport fiziologic) si am pornit barbateaste spre intrare, unde, DA, pot confirma ca nu am dat peste nici un Jedi care sa insiste sa imi ia vreo temperatura, desi lume era ca la balamuc, care insa respecta in masura posibilitatilor restul de lucruri, cum ar marcajele de distantare de pe la case, sau purtatul mastilor in interior. Dozatoare de dezinfectant nu am vazut montate pe nicaieri.

Acelasi lucru l’am aflat din surse interne si de la Ikea, au renuntat si acolo suedezii la mizeria asta, desi nu s’a facut prea multa valva pe nicaieri.

Salut si initiativa celor doua companii.

Bun, deci, se poate sa iti respecti clientii, in ciuda cacatului rumegat de Arafat si globalista gasca din spatele lui, in ciuda legilor, libertatii si drepturilor fundamentale? Se pare ca da!  victory

Nici Dedeman si Ikea nu isi mai termoscaneaza clientii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura