Nimeni nu e profet in tara lui, dar neamul asta chiar nu merita NIMIC!

De cate ori ne pricopsim cu vreo guvernare #dedreapta apar in discutie doua lucruri:

  1. Austeritatea;
  2. Demiterea lui Raed Arafat.

Daca acum 10 ani, astea doua nebunii au dus la proteste in strada si intr’un final plecarea de la putere a mizeriei pedeliste, Arafat fiind picatura care umpluse paharul, acum toate maimutele apaluda si dau cu pietre in singurul om care chiar a realizat ceva in tara asta. Cu bune, cu rele, SMURD exista pentru ca s’a gasit un arab „nebun” sa indrazneasca demararea unui asemenea proiect ambitios, IGSU exista in forma actuala pentru ca tot el a fost cel care s’a zbatut sa se creze un asemenea serviciu integrat, iar zi de zi sute de vieti sunt salvate. Cu bune, cu rele, cu loc si de mai bine, doctorul Raed Arafat e singurul roman adevarat care a facut ceva pentru tara asta, desi putea sa isi puna demult o palma in cur si sa se duca oriunde in lumea asta, sau acasa la ai lui unde eventual sa numere banii aia multi pe care ii au, dar s’a incapatanat sa reziste in ciuda tuturor uriaselor presiuni, in joc fiind vreo 6 miliarde de euro anual pe care ar cam vrea sa puna mana unii baieti destepti dupa ce ar privatiza aceste servicii ce in timp ar mai fi de folos doar celor care si le’ar si permite, ca teava de bani a statului nu le va mai fi suficienta.

Imi e sila, bai! Imi e sila bai de neamul asta. Suntem in majoritatea covarsitoare doar niste paduchi care mereu vrem sa iesim in frunte si niciodata nu am stiut sa apreciem si pretuim nimic, doar sa ne plangem mereu. M’am saturat de toti deotologii si mizeriile, de toti penibili spargatori de seminte care cred ca sunt mai mult decat sunt, nu stiu sa construiasca niciodata nimic ci doar nazuiesc la munca altora. Este aproape imposibil ca oricine a facut ceva in tara asta sa nu fi simtit macar odata pe pielea lui mizeria asta si sa nu fi fost „victima” unor gunoaie oportuniste care in viata lor au stiut doar sa supravietuiasca profitand intr’o forma sau alta de munca altora pe care si’au asumat’o nonsalant ori de cate ori li s’a ivit un cur de lins, niste cacati marunti care isi atarna de piept impotetice medalii si se cred nemuritori/de neinlocuit.

Cazul Arafat nu e un banal caz si atat, e doar inca o confirmare a fetei hade a acestui popor, majoritar, de nimic. Pacat de tara.

https://youtu.be/hNi3TrvHC-Q

Foto: casajurnalistului.ro

6 comentarii la „Nimeni nu e profet in tara lui, dar neamul asta chiar nu merita NIMIC!”

  1. Este foarte normal ce se intampla , tovarase – afirmi ca poporul, prin ce a facut , face si va face , nu merita NIMIC – ABSOLUT CORECT, subscriu, votez, jur, ce vrei tu, ca asa este .. Pe de alta parte, Arafat e unul dintre foarte foarte foarte putinii din tara asta care au facut ceva semnificativ pentru acelasi popor. E prin urmare logic ca trebuie injurat, jignit, dat afara din tara ..

    Răspunde
    • ‘tule muma’n cur de idioti cu obiceiul lor neaos cu tot! O trebuit sa vina un strain sa faca ceva in tara asta, ca gunoaiele astea, patrioti numai de 1 decembrie, nu au fost in stare sa faca niciodata nimic, iar cand au facut altii ceva semnificativ, vorba ta, acum sa ii dam afara din tara. Neamu masii sa’i f0t de neam …

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura