Ningeeee la munte …

Daca de Craciun nu am avut noroc de zapada se pare ca de Revelion ceva ceva zapada o sa fie, lucru care ma bucura pentru ca i’am dus dorul mai ales dupa amageala de acum cateva saptamani. laugh

Pe la voi cum e?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. evenuta says:

    Ieri a facut si in Bucuresti ninsoarea prima ei incercare, care insa nu a tinut mult. Azi este soare si frig si in parcul Titan se pregateste singurul spectacol din Bucuresti, organizat de primaria sectorului 3. Poate ninge in noaptea dintre ani!

  2. ice4you® says:

    Posibil sa mai ninga si in Bucuresti din cate am vazut pe la INMH. Probabil ca in IOR o sa fie iures maine noapte fiind singurul loc din Bucuresti unde se mai organizeaza un spectacol, vremurile de aur ale Vanghelioanelor, celor ProTV si cele din Piata Constitutiei devenind istorie din cate se pare.