Noi nu avem sindicate, noi avem CARTELURI mafiote!

Pentru inceput, am sa va rog sa imi aduceti aminte de cate ori in ultimi 10-15 ani sindicatele din Romania au aparat interesele angajatilor si cu ce ocazie, ca eu unul in afara de un dans al pinguinului atunci cand PDL si Basescu anuntau taieri de venituri cu -25% nu prea imi aduc aminte de mare lucru …

Cam asta este tot ce imi amintesc organizat de sindicatele alea celebre de pe la noi, ca in rest baietii aia grasi si putrezi de bogati care le conduc si care sunt in pozitiile alea de cand sindicatele, s’au scandalizat ori de cate ori Guvernul a incercat sa dea cate o masura fiscala ce in principiu ar avantaja omul de rand, sa ne amintim de momentul 2015 al noului cod fiscal care intr’un final a dat randament sau mai recentul moment de la inceputul acestui an cand contributiile au trecut de la angajator la angajat.

Acum cu alte noi masuri fiscale anuntate ce ar urma sa taxeze bancile si marile companii de utilitati care pun biruri grele asupra intregii populatii, bineinteles ca nu puteau rata ocazia de a sari din nou de cur in sus in favoarea acestora, adresand o scrisoare premierului Romaniei, in care nu ii e prea clar nimanui de ce au sarit de cur in sus, dar daca sunteti curiosi pe aici puteti citi aberatiile pe care le clameaza cine altcineva decat … CARTEL ALFA.

Si acum ca tot veni vorba, ma intreb cand o veni ziua aia in care cineva se apuca sa ia putin la puricat si CARTELURILE astea sindicale si mai ales mult prea bogatii lor lideri care nu ar fi rau daca li s’ar cere sa isi justifice putin averile alea ce le’au tot strans in atata amar de ani, ca poate asa intr’o buna zi si Romania o sa inceapa sa aiba sindicate si nu CARTELURI ce nu cred ca ar fi deloc suparate daca maine ar reveni PNL la putere si ar mai anunta o reducere de venituri, eventual ar mai rezolva cu un dans al pinguinului si aia e!

5 comentarii la „Noi nu avem sindicate, noi avem CARTELURI mafiote!”

 1. Noi nu mai avem întreprinderi de stat. Toate- s topite la fier vechi, ce să mai facă sindicatele? Cui și pentru cine să mai ceară ” ordonanțe” ? Au rămas paraziții, ăia de oricum erau trei la leu și doi degeaba prin întreprinderi, prea bătrâni și inveterați cu un trai pe vătrai și de care doar timpul ne va curăța.

  Răspunde
  • Dupa cum se aude pe ici, pe colo, s’ar putea sa (re)avem ceva stat! smile Pe langa asta, sindicate nu inseamna numai angajati la stat, ba dimpotriva! Da o geana la cum e prin Germania, Belgia, Spania … Franta, mai ales! smile

   Răspunde
   • Eeee, Ice, tu vorbești de lucruri sfinte. Ai noștri sunt învățați să le cadă pere mălăiețe de la stat. Ei nu cunosc asemenea dihanii cu care să se încleșteze, să se ia la trânte voinicește laugh Ai noștri dansează bine pinguinul și, precum ai spus, au încurcat taberele rofl Numai coaja a mai rămas din ei și pentru cine să lupte și cu cine? Tefeleii au ieșit în stradă cu pruncii din dotare alături de patronate. Casă de nebuni, Doamne iartă- mă!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura