Nokia 8110 4G (2018) – reintoarcerea clasicului “Nokia banana”

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. Sorin says:

  Nici 3310 [2017] și cu atît mai puțîn 8110 [2018] nu mai au nimic de a face cu “clasicele” telefoane, la vremea lor fiind vîrf de gamă. Prețul și mai ales funcționalitatea 3310 [2017] sînt de departe o mare prostie, și cine consideră că ar fi un “răsunător succes” acela posibil să nu fi avut in viața lui vreun telefon. Dacă și 8110 [2018] va merge pe același principiu, se va dovedi pentru încă odată că oamenii e proști – pentru că dau bani pe prostii. Ca să nu mai vorbesc de calitatea materialelor, mult inferioară astăzi față de cele “clasice”…

 2. ice4you® says:

  La fel cum am zis la 3310 … mortii cu mortii, vii cu vii … uneori legendele ar trebui sa ramana ca unele si nu sa reapara ca un soi de zombi din alta lume.

  Pe de alta parte, asa cum scriam eu acum ceva vreme pe aici, piata asiatica are cu totul alte preferinte fata de restul pietelor, iar daca dau acolo lovitura, investitia e meritata mai ales ca acum brandul Nokia e sub umbrela HMD Global, care produce in China si smartphone’urile sub brandul finlandez.

 3. vasile says:

  Telefon pentru indieni, nu va faceti probleme, noi ramane tot cu volsvagen si samsung, eventual ifone laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.