Noul trabant

Nemtii se pare ca si’au propus sa reinvie masinuta asta gandita de comunisti ca masina a poporului, revolutionara la vremea ei, ce in timp a creat mari pasiuni.

Noul concept prezentat de curand la Frankfurt, Conceptul nT este un vehicul 100% electric care poate fi incarcat atat la priza, cat si prin intermediul panourilor solare de pe acoperis. Acoperisul acestui model are o suprafata de 1.8 metri patrati, suficienta pentru instalarea unor panouri solare eficiente.

Timpul de incarcare al acestui model este de opt ore in cazul folosirii unei prize de 230 de volti, pe cand utilizarea unei conexiuni electrice la o retea de 380 de volti este necesara pentru doar doua ore pentru a realiza o incarcare completa.

Ca si detalii tehnice, nemtii se lauda ca il vor echipa cu are un motor electric de 64 CP si poate atinge o viteza maxima de 130 km/h. O incarcare completa este realizata in opt ore, iar autonomia realizata este de circa 250 kilometri.

Noul Trabant nT Concept are o lungime de 3.950 de milimetri si o latime de 1.690 mm, pe cand inaltimea acestuia este de 1.500 mm.

Inca nu se stie nimic despre un pret estimativ al acestei jucarii, insa productia va incepe abia in 2012.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura