Nu e protocolul, ete … ca ar cam fi|Marturii din „campul tactic”

Va ziceam eu azi printr’un comentariu pe aici, ca azi la Comisia Parlamentara de control al activitatii SRI la care au fost invitati initial doar adjunctii (activii) si’a anuntat intentia de a fi prezent si directorul SRI, Eduard Hellvig care anunta prezenta sa in baza unor noi informatii asupra temei propuse: protocoalele SRI … despre care acum vreo luna declarau sus si tare ca … nu exista! 

Intre timp insa, luju.ro a inceput sa scoata „iepuri din joben” … mai exact niste fax’uri ale unor documente conform carora acele protocoale au existat si exista! Prinsi cu mata in sac, dupa sedinta de azi … se pare ca totusi, SRI nu prea mai are variante …

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul Adrian Ţuţuianu, a anunţat că directorul SRI, Eduard Hellvig, a dispus denunţarea de către Serviciu a protocoalelor de colaborare interinstituţionale care nu mai respectă criteriile de necesitate, actualitate sau utilitate. Decizia vine după ce Eduard Hellvig a recunoscut în fața Comisiei aceste protocoale.

”În urma analizei realizate la SRI din dispoziţia domnului Hellvig s-a constatat că unele protocoale de colaborare nu mai corespund realităţilor juridice ori nu se corelează cu modificările legislative intervenite de la momentul încheierii, iar altele dintre aceste protocoale şi-au atins obiectivele. Ca urmare direcotrul SRI a hotărât denunţarea tuturor protocoalelor aflate în această situaţie, cu notificarea cosemnatarilor, inclusiv cele din domeniul justiţiei care nu mai corespund criteriilor de necesitate, actualitate şi utilitate”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Potrivit surselor EVZ, directorul Serviciului și adjuncții săi au depus documente la Comisie prin care s-a recunoscut existența protocoalelor cu Ministerul Public, prin diversele sale segmente, DNA, DIICOT și Parchetul de pe lângă Înalta Curte.

Sursa.

Hehheeeee … de amu, urmeaza sa vedem cat de legale au fost totusi si pana unde au mers! Ceva imi spune ca e doar focul aprins unui butoi cu pulbere … sau un fas, dupa caz. 

Sa traiti! Plutonier … pardon, General Capsuna la raport! Servesc PATRIA!

6 comentarii la „Nu e protocolul, ete … ca ar cam fi|Marturii din „campul tactic””

 1. Ba există, dar sunt secrete, care va să zică nu există .. și chiar de erau, au fost denunțate, tot prin decizie secretă , pe care nu o putem afla, care va să zică tot există.. foaie verde de susan, asta e și aia n-am.. poate trebe incercat cu ardei iuți, nu cu comisie de control..

  Răspunde
 2. Ma pretine … nu e de ras … ce ne facem noi acuma cu #rezist, lupta anti-coruptie, #coruptiaucide, justitia cea onesta si dreapta, obrazul subtire al fecioarei justitiei, cu fieratania de la Cotroceni si mai ales lanternele de la telefoane ramase fara baterie?!?! Aoleu … viata mea … fir’ar ai dracu sa fie ei de „consilieri israelieni” cu cubul lor negru cu tot de ciuma rosie sa fie …

  Răspunde
 3. Bate un vant de schimbare la SRI si Hellvig vrea un post de ambasador de a devenit atat de corect. Are dreptate Cola. Cine stie (dar nu spune) cate protocoale mai exista si daca astea vechi au fost intradevar denuntate. Bun si daca dupa denuntarea lor se da NUP?

  Răspunde
 4. Eheheeeee … am un post in draft de cateva luni bune la care ii zice: „Medicament pentru boala democratiei: TRANSPARENTA” … da cum nu am avut eu timp sa il termin, nici in tara asta nu se vrea ca … dauneaza.

  Răspunde
 5. Ice, boala securismului e universala.. cat succes a avut seria bond, cu variantele Batman, superman și Spiderman.. înafara de sex, haleala și draku știe mai ce, o preocupare de baza a lui homo sapiens e să aibă secrete fata de alții, și să le afle pe ale altora laugh
  În vin e adevărul, și în secrete puterea ..

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura