Plenara DNA – noi succese in lupta cu penalii si coruptii|Pamphlet by Radu

De curand a avut loc, in prezenta unor distinsi oaspeti din conducerea de partid si de stat si a reprezentantilor diplomatici ai tarilor tovarese si prietene, plenara de sfarsit de an a activului de partid al DNA.

Rand pe rand au luat cuvantul tovarasa Laura Codruta Kovesi, in calitate de procuror sef si secretar de partid al organizatiei de la nivelul DNA, si tovarasul Augustin Lazar, procuror general si secretar de partid al organizatiei nationale a procurorilor comunisti, care, in discursurile lor, au relifat maretele realizari in lupta cu banditii de corupti si de penali pentru asanarea societatii de aceste elemente dusmanoase – se scandeaza “la ocna cu ei!!”, “la moarte cu dusmanii poporului! – si edificarea Romaniei socialiste, asa cum a trasat tovarasul Nicolae Ceausescu la al XX lea Congres.

In lupta cu aceste scursuri procurorii DNA, tovarasi din popor, cu origini sanatoase, s-au dovedit fara mila cu acestia, starpind zeci de grupuri infractionale si punand capat desfraului, delasarii, furtului si delapidarii.

A luat apoi cuvantul tovarasul Klaus Iohannis, vicepresedinte al CC al PCR si presedinte al Consiliulului oamenilor muncii de etnie germana, care a tinut sa multumeasca procurorilor si in special tovarasei Kovesi ca au curatat corpul social de aceste elemente antipopulare. Dar, a reliefat tovarasul Iohannis, trebuie sa fim vigilenti in continuare, deoarece dusmanul sta in continuare la panda, gata sa infrupte ciocoiesc din truda oamenilor muncii. De aceea, a subliniat dansul, trebuie sa nu existe mila cu dusmanii poporului, nicio clementa. Tovarasul Iohannis a tinut, in finalul alocutiunii, sa multumeasca si bratului de fier al clasei muncitoare, Directia Securitatii Statului, care, plini de abnegatie, au muncit cot la cot cu tovarasii procurori pentru un success deplin. –  Aplauzele sunt furtunoase!, se sopteste: Nu degeaba tovarasul Iohannis va fi ales la al XXI lea Congres!!!

La final, s-a citit si scrisoarea de multumire adresata colectivului de procurori DNA de tovarasul Nicolae Ceausescu, care le-a multumit pentru exceptionala munca depusa, dar a indemnat la inzecirea eforturilor pentru starpirea definitva a coruptiei si trimiterea acelora care comit fapte antisociale acolo unde merita, pentru pedepsa si reeducare – se ovationaeza minute in sir, Ceusescu, partidul, poporul! DNA, lupta cu coruptia! Partidul si DNA , izbavesc Romania!.

Se pleaca acasa….

PS Acest pamphlet horror nu este intamplator si gandesc ca sinistrii de azi au servit cu abnegatie pe sinistrii de dinainte de 89…

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. ice4you® says:

    Stima noastra si mandria, DNA IN ROMANIA!

    Stima noastra si mandria, DNA IN ROMANIA!

    Stima noastra si mandria, DNA IN ROMANIA!

  2. radu says:

    Pentru propasirea patriei si izbanda socialismului TOT INAINTE!!!