O fi astenia

Candva pentru toata lumea sarbatorile de Pasti erau o perioada speciala din an … pe care toti o asteptau cu bucurie. Poate ca in acele timpuri oamenii nu isi pierdusera de tot credinta … in ceva.

Acum … pentru cea mai mare parte a oamenilor sarbatorile de care ne despart doar cateva zile sunt privite ca o povara in plus. Ca traim vremuri grele … cred ca este clar pentru toata lumea (adica pentru cei mai multi dintre noi) … cu toate ca daca imi aduc eu bine aminte vremuri prea usoare nu au fost. Cred ca diferenta cea mai mare nu este data de banii care lipsesc … de nevoi sau belele ci … de lipsa credintei in ceva.

Le lipsesc orizonturile. Le lipsesc sperantele. Le lipsesc oamenii. Le lipsesc trairile.

Le lipseste CREDINTA IN CEVA.

De cate ori simt ca am obosit imi aduc aminte ca nu am timp, iar cand am timp imi aduc aminte ca am obosit …

O fi de la astenie … si la mine ca la restul.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...