O gramada de dosare penale tocmai au implodat prin moartea lui Adamescu

You may also like...

13 Responses

 1. cola says:

  A fost crimă cu premeditare .. nu a fost o simplă neglijență.. părerea mea e că serviciile își ‘lichideaza pozitiile’ de pe ‘bursa’ afacerilor sub acoperire.. ăia care stiu prea mult dispar fizic – ăla de la hexi, adamescu, probabil și ghita, care s-a prins de când cu condrea, de aia s-a panicat.. aviz pusculitelor sub acoperire, și chiar acoperitilor din presa.. dacă-ți vinzi sufletul lui draku, la un moment dat te ia cu totul.. și toate astea sub perdeaua de zgomote și fum a trepanatilor care urla in stradă pro pușcărie.. anii 50, dar nu în numele luptei de clasă, ci în numele mafiei securiste.. sinistră ironie.. m-a șocat o replică a unei judecătoare la o cafea, acum vreo 2 ani, când am remarcat că unele pedepse ii vor îngropa pe unii după gratii la propriu – ‘pai asta vrem’.. am rămas fără replică, deși rar mi se întâmplă.. a spus ‘vrem’ nu ‘vreau’..

 2. ice4you® says:

  Daca se dovedeste la autopsie ce declara familia, e groasa rau treaba. In rest, este inuman si abject felul in care a fost tratat din spusele familiei, orice ar fi facut.

  Cola, povesti din sistemul judiciar de ridicat parul pe spate stiu si eu cateva. Unii parca sunt reincarnari a lui Menghele in gandire.

 3. Marius says:

  Din punctul meu de vedere, asta e efectul. Daca era baiat destept si cuminte elimina cauza. Ideea e ca toti baietii destepti erau un fel de zei. S-a tot creat in ultimii ani senzatia ca daca ai bani, ai orice.
  Uite ca nu are. Ah, sa stiti ca diabetul nu e asa usor pe cat zic unii. Te roade pe interior fara sa stii si ai foarte multe boli adiacente.

  Orice om sanatos actioneaza diferit fata de un om cu “sange dulce”. In 3,4 ani de zile, cu stres, cu batranete, cu toate lucrurile de genu`… era evident ca putea sa crape.

  O stiti pe aia cu roata se intoarce pentru toata lumea, nu?

 4. Vasile says:

  Multe teme in ianuarie, Ghita, binomul, gratierea, referendumul, acum Adamescu si moartea suspecta. Intrebarea e, sunt initiate de acelasi profesor, care e numitorul comun, cumva e doar o rasplata cu circ si paine pentru popor? O rasplata pentru rezultatul alegerilor de pe 11 decembrie, ati vrut PSD, luati!

 5. ice4you® says:

  Vasile, e clar ca cineva ne tine ocupati, despre efectele reale in lumea reala o sa incerc eu sa scriu astazi un post. Efectele sunt subtile, dar destul de mari la nivel social.

 6. Malin says:

  Am auzit c-au bagat popcorn la magazinul de la colt, numai ca nimeni nu pare interesat sa faca un serial precum Caracatita in varianta romanesca. La cate conspiratii exista cred c-ar avea un succes rasunator.

 7. Marius says:

  Popcorn cu unt, Malin? :O

 8. ice4you® says:

  Mai bine cu vaselina, multa vaselina! laugh

 9. Vasile says:

  Maline devii suspect, de unde naiba stiai ca mananc popcorn?! Nu e o ora potrivita dar aseara l-am pus in microunde, sa-l asortez cu o bere, berea s-a dus de popcorn am uitat si l-am gasit acum juma de ora laugh

 10. ice4you® says:

  Stai linistit tovarase Vasile, ca sa citez strada … “Sunt cu ochii pe el!” Daca apar noi informatii care sa ne dea de gandit, voi anunta in comitetul executiv urmand sa ii suprimam conexiunea la internet fie si prin manevre de gherila, gen taiat cablu cu cutitul de peste ca sa il inducem in eroare!

 11. Vasile says:

  Am toata increderea ICE si vezi ca parca cam deturneaza discutia, popcorn, caracatita, astea’s apucaturi capitaliste, in traditia proletara sunt semintele de floarea soarelui, covrigei de Buzau cu sare si mac si berea la halba cu alcolemie redusa

 12. ice4you® says:

  Da, da … ai observat bine tovarase Vasile. Te’as ruga ca de acum, micile note de informare sa imi fie trimise in privat. Au mai pus ceva carne pe ei porumbeii aia?

 13. Vasile says:

  Acum iarna se fac ca purcei, zboara putin, nu prea’s buni de mesageri, prin primavara da

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.