Ochelarii lu’ma’marea lu’Beckham

Am un obicei cretin sa pierd ochelarii de soare. Nu exista an sa nu pierd vreo pereche macar. De avut in masina, am o pereche … dar in ailalta nu in asta cu care sunt plecat … la care fratuzii aia de au construit’o au avut bunul simt de a ii pune si un toc special pentru ochelari… da gol din pacate. Boon … pentru ca mi’a belit destul ochii in soare anul asta … am zis ca e vremea sa imi cumpar (iara) niste ochelari de soare … surpriza a fost ca dupa ce am gasit prin primavara magazinele pline cu hainele din dulapul lu’ma’mare (pulovere crosetate and CO) astazi sa ii gasesc si ochelarii de soare …

… pe care cica e bataie de cand au (re)descoperit hipsterii actuali, adulatorii hipsterului suprem David Beckham, moda Police ce bantuia si in prima decada a anilor ’90 … doar ca atunci mare trecere aveau aia oglinda, iar de David Beckham auzisera numai aia de pe scara blocului unde locuia.

Bineinteles ca imi sta bine cu ei (spre deosebire de Beckham) … la mine nu asta era o problema … frumusetea mea este un defect declarat si asumat a fi din nastere … atat doar ca ma simt a little bit Ray Charles, avand o neinteleasa pornire inspre a imi cauta si un baston, alb de preferinta.

P.S. Am ajuns tot mai tare sa regret ca am facut curat in dulapurile lu’ma’mare tocmai cand a dat Beckham peste lucrurile lu’ma’mare’sa!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura