Panarama politichianista: Ioha isi arata adevarata fata

Politica romaneasca este plina de specimen, hahalere, lasi, ticalosi, hoti si curve. Sunt si oameni de calitate, dar mai putini. Ioha nu este unul din ei. A facut dovada respingand Codul fiscal.

De cand a fost“votat” face tampenii dupa tampenii. Cea mai mare insa este respingerea Codului fiscal. Votat si de gascuta lui. Cerut cu insistenta de mediul de afaceri romanesc dar … Nedorit de UE si FMI.

Aparatickii presaro- pro-ioha- post basisti se dau peste cap sa explice motivele. Chipurile, ca se previne un dezastru, ca trebuie austeritate, ca mai trebuie stransa cureaua. Bine, nu in cuvintele astea, dar sensul asta este.

Asemenea gesturi gen:

“Io, Ioha 1 , stiu mai bine decat toti ce trebuie facut”

Facea Ceasca. Rezultatul il stim cu totii.

Gand la gand, Si eu, si acest domn, observam ca Ioha nu vrea deloc sa prosperam, adica noi sa strangem cureaua in timp ce herr tot o largeste. In loc sa isi vada de treaba, se plimba. L-a depasit deja cred pe Basau la air mileage. Cheltuie, sta pe faisbuci si o comite la greu. Iar aia de l-au votat incep sa realizez  ca sunt idioti. Bine, unii zic ca regreta acum, dar cu Monta nu ar fi votat oricum. Zau ca ar trebui o expertiza psiho – nationala, la cat de sadici sunt unii. Au ras ca nu si-au taiat poola cu tesla si acum realizeaza ca si-au dat in bijoouri…

La PSD sange pe pereti, doua tabere. A aflat Ponta cam cat face fidelitatea partidului.

La ailalti  este o resemnare vecina cu mahmureala, ca nu reusesc nicicum sa ajunga la ciolan. S-ar putea sa ramaneti tot la stadiul asta..ceea ce va si doresc.

Iar la Beciul domnesc este cam larg locul, ca s-a cam golit. S-a luptat atata statu’ da drept ca deja s-a cam infrant.

In rest, caldura mare. Probabil se asteapta toamna….poate le iese atunci guvernul meu.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...