Pe cand si in Romania?

 

Subsidiara EMAG din Bulgaria s’a ales cu o amenda de 2,4 milioane de dolari de la Consiliul Concurentei din tara vecina si prietena, pe motiv ca practica campanii care induc clientii in eroare, mai exact la una dintre campanii preturile unor produse ar fi crescut cu putin timp ca acestea sa fie reduse cu 70%. Plangerea a pornit de la un magazin online bulgaresc concurent care se pare ca au adus si dovezi in acest sens.

In apararea lor Dante International proprietar EMAG, va contesta in instanta acesta amenda si acuzatiile care i’se aduc, precizand ca este vorba mai degraba de niste neintelegeri decat de niste fapte intentionate. Pana la decizia definitiva a Instantelor bulgare ma abtin de la alte comentarii, desi nu putem sa nu ne aducem aminte de campaniile online de pe la noi desfasurate mai ales de BF cand mereu au existat reclamatii sustinute mai mult sau mai putin de dovezi ca se fac diverse manevre ce induc in eroare cumparatorul final.

Pe cand oare se va lua atitudine si pe la noi in acest sens si aici nu aduc in discutie doar EMAG?! Pe partea de online si campanii online autoritatile de la noi nu au facut pana acum mai nimic pe la noi, nici macar verificari de rutina desi clienti nemultumiti au fost si sunt cu nemiluita.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Marius Cucu says:

    In momentul in care politicul nu se va mai amesteca in influentarea unor decizii si piata va fi cu adevarat libera.
    Bine, nici la ei nu stim exact daca nu sunt presiuni de mai sus. E posibil sa nu-i lase sa se joace cum vor ei sau… poate, vorba ta, cum s-au obisnuit ei p-aci.