Pe scurt …

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. Așa oameni mai rar uneori știu că datoriile nu poți să le achiți la timp dar ar fi corect să fii … om ca cel ce te-a ajutat să te ajute și altă dată.

 2. Lospa says:

  Mai rar oameni ca el. Banuiesc ca nu prea il cunosteai. Banuiesc (iar, normal) ca ti-a inspirat incredere de i-ai imprumutat suma, deci nu te-ai inselat.

 3. ice4you® says:

  Cu omul respectiv am avut o oarecare relatie de afaceri pana cand a plecat pe dincolo. Banii aia se adunasera din diverse stornari si alte maruntisuri … pe care nu a apucat sa mi’le mai plateasca inainte sa plece din tara pentru ca la momentul ala nici nu avea de unde conform spuselor lui. Au trecut de atunci 6 sau 7 luni (nici nu mai stiu) timp in care sincer imi luasem adio de la banii aia (o suma destul de bunicica) … pana m’am trezit cu el ca a venit de buna voie si nesilit de nimeni sa imi achite datoria si sa isi ceara scuze pentru intarziere.

  Si pe mine cel mai rau ma seaca nu aia care nu reusesc sa ti dea cand au promis ca ii dau pentru ca pot exista lucruri neprenvazute sau nu tin de ei … dar macar ai bunul simt si suna’ma … anunta’ma ca nu ai de unde atunci … si este ok! Ma scot din minti aia care dupa aia te ocolesc sau iti spun ca acum “nu te pot ajuta cu banii aia” … de parca tot ei iti fac tie un serviciu cand trebuie sa iti dea ce este al tau inapoi.

  Dap … rar am intalnit si eu asa ceva … mai ales ca am avut ocazia sa pierd o gramada de bani la viata mea tocmai la oamenii pe care i’am ajutat mereu si de la care ma asteptam mai putin. Dar asta’i viata … din fericire din cand in cand mai dai si peste oameni de astia si parca iti mai revine zambetul pe buze ca nu traiesti chiar intr’o lume de cacat cu oameni pe masura!

 4. Stefan says:

  Hehehe… prieteni sau cunoscuți din ăștia să tot ai. Pe mine m-a pus dracu, prin toamnă, să dau un împrumut mai gras unei rude care se afla la ananghie, nu că nu avea bani, ci că nu putea dispune de ei atunci când avea o nevoie urgentă. Chiar și așa, te rog să mă crezi că am umblat vreo 2 luni după banii mei, tot că mi dă azi, că mi dă mâine… Repet, știam sigur că are bani și că dispune de un cont în euro, cu multe zerouri în coadă… Dar nah, în lumea asta sunt oameni și oameni,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.