Pilot criminal in serie(?)

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

10 Responses

 1. Daniel H. says:

  parca ti frica acuma si cand vezi un avion trecand pe deasupra.

 2. Gerula says:

  Un alt neamt cu un lucru bine facut…..trei ani sa nu ai parte de o examinare psihologica …. sa nu investighezi motivele care au dus la perioada de intrerupere a cursurilor….aici e o bresa cumplit de mare din partea management-ului companiei germane…..si nu orice companie….oare va raspunde cineva din stratosfera Lufthansa?

 3. ice4you® says:

  Daniel – ce spui tu imi aduce aminte de 2001 cand faceam mistor de niste prieteni din America, recomandandu’le ca la trecerea strazii sa se uita in stanga, in dreapta si in sus. laugh

  Ohoooooo batrane Gerula, ce onoare! laugh
  Reducerea de costuri pentru companiile low cost ar trebuie sa nu se reflecte asupra securitatii si sigurantei zborului, dar daca luam in considerare ca in ultima vreme Lufthansa s’a confruntat cu tot mai multe nemultumiri sociale din partea angajatilor, cred ca e destul de clara treaba ca situatia la nivel de companie nu este una deloc roz. Testarea periodica a pilotilor ca la carte costa o gramada de bani iar cea psihologica nefiind obligatorie (asta ma da pe spate) o poti ocoli in bunul spirit al lucrului bine fentat.

  Pacat de oamenii aia care au murit din nebunia unuia si lacomia altora.

 4. Emil-M says:

  Ma bag si io in seama …In primul rind-Salutare tuturor !
  Nu stiu cit de elocvente sint testarile alea psihologice. De ce spun asta? De ex daca un psiholog pune intrebarea ” vrei sa omori oameni ?” nu stiu citi din cei care chiar vor s-o faca vor raspunde “da” . Cred ca in cazul unor astfel de meserii ar trebui urmarit comportamentul de zi cu zi . Oricum , indiferent de ce si cum , fiinta umana ramine un mare mister. Indiferent de cite testari psihologice se dau , nimeni nu poate sti sau ghici ce este in mintea omului. Pacat ca mor oameni nevinovati.

 5. ice4you® says:

  Salutare si bine ai revenit! laugh Cum spuneam … esti binevenit sa te bagi oricand in seama … cum am zis, e gratis! laugh

  Psihologia este o stiinta foarte complexa care poate sa indentifice diverse probleme de comportament in urma unei testari psihologice serioase … dar … sunt de acord cu domnia ta, dincolo de toate testele de pe pamant … mintea umana este departe de a putea fi inteleasa de stiinta moderna in ciuda tuturor progreselor.

 6. radu says:

  nu e primul caz, au fost sase pana acum. O lume nebuna nebuna nebuna

 7. SoboLAN says:

  “a devenit obligatorie cu efect imediat, dupa tragedia din Alpi francezi”

  Asta-mi aminteste de fazele alea super amuzante in care, dupa ce se jefuieste o banca, se apuca bancherii sa cumpere camere de supraveghere, sa plateasca un paznic serios si sa puna seifuri mai bune…

  De parca jefuitorii o sa se intoarca…. de parca o sa conteze … de parca o sa faca vreo diferenta cu exceptia iluzia sentimentului de siguranta….

  E fix asa si aici. Pot sa tot arunce ei cu proceduri si reguli si verificari cat vor … atata vreme cat cutia aia de aluminiu e controlata de oameni, va fi supusa imprevizibilitatii mintii umane.

  Avioanele sunt extrem de sigure deja, mai sigure de atat nu prea au cum sa devina fara a calca puternic in absurd.

  Daca nu sunteti convinsi: stiati ca sunt sanse de 1000 de ori mai mari sa mori in drum spre aeroport decat in timpul zborului ? Doar ca un accident aviatic e brusc si violent si groaznic… si e prezentat ca atare. Iar un simplu accident de masina e atat de comun, incat e tratat cu o oarecare indiferenta, prin comparatie.

  Ma opresc aici, ca altfel ma injura @ice si-mi zice sa-mi fac propriul blog…

 8. ice4you® says:

  Ca venit vorba, si tu aveai unul candva dar … a murit inca din nastere. Pacat.

  In rest … stii doar ca esti binevenit oricand, iar de argumentat iti poti argumenta parerile cat de bine si mult vrei! ;)

  Din pacate nu o sa conteze absolut nimic din tot ce or sa faca … pacat de acei oameni care au murit datorita nebuniei unui om. Sper doar, ca aia care i’au permis sa zboare, nebun de legat cu acte fiind sa fie trasi la raspundere si sa faca ani grei de puscarie!

 9. Marius says:

  Asta le-a fost ceasul…asa a fost sa fie. Poate ca urmatorul avion va fi picat de o racheta nu de un pilot.
  Vorba aia: ghinion!

 10. ice4you® says:

  Nu ca nu ar pus unul jos separatistii rusi anul trecut … si de atunci nimic nu s’a mai auzit.

  Cei drept ii drept … cand e gata ata e gata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.