Portia de racoare

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. Mi-ai amintit de Transalpina. Nici acum n-am editat pozele d-atunci sad

 2. ice4you® says:

  He, he .. smile Eu nu ma mai stradui sa fac multe ca e in drumul meu inspre casa. laugh Dupa ce am calduri “am mancat” in Bucuresti si aer sufocant, am dat o tura pe acolo sa ma bucur de racoare … alta in afara de aia de la AC care mi’a facut capul cat toate zilele si mai ales aer curat si oxigenat pe care le’am regasit si cand am ajuns acasa. Azi is 27 de grade pe aici … altadata ziceam ca e cald, amu dupa ce am venit de la 40+++++ resimtite mi’se pare ca e chiar racoare.

 3. Malin says:

  Pe la noi e un fel de sauna in aer liber. E OK deocamdata fiindca se poate si mai rau laugh

 4. ice4you® says:

  Taci … ca abia am scapat din una! laugh Azi ma simt ca in paradis … desi e duminica a trebuit sa spal masina in curte ca era vai de mama ei (un soi de placere a mea) … doua beri reci au fost suficiente pentru ca afara sunt in jur de 27 de grade la soare. De voie a fost … acu mai bag doua la umbra sa imi admir opera si o astept pe fiica’mea sa vina la un gratar. laugh

 5. radu says:

  La noi la Slatinita e gingas de cald, s-ar putea SA AJUNGEM IN WEEKEND UL VIITOR LA 40 GRADE!!
  In rest e racoare, gheta la mal, noaptea dormim bine, tantarii is morti toti…..trezeste-te din visul asta eroic, ca e pacat de patsmile
  Reteta lu’ Mister ICE merge si cu bere fara alcool, am ecluzat ieri doua, mai ales ca ma bagat 8 km de alergare la 30 de grade.
  Din pacate, Rio de Olt este impracticabil, algele facand explozie, asa ca saracul rau arata ca o supa…aviz amatorilor de un inec!
  Hai toamna!!!

 6. Vasile says:

  Se lauda lumea se lauda

 7. Delia says:

  13 grade? vreau si eu!!! dar las’ ca mai e putin si vine Craciunul. AMR 181 de zile! tic-tac-tic-tac….BUM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.