Prezervative, superglue, servetele, ciorapi, flori …

Ghici ghicitoarea mea: ce au in comun toate acestea?Raspuns: o campanie electorala ce sfideaza cel mai elementar bun simt si reflecta cumva alegatori pe care mizeaza acesti politicieni.

Astept candidatul ideal care sa isi puna chipul pe hartie igienica. Promit ca voi pune stampila pe el in fiecare dimineata!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. SoboLAN says:

  Cand am citit titlul si prima propozitie mi-am zis in gand “Sunt vandute de acelasi magazin”. Intr-un fel, aveam dreptate 😛 …

  Pe cat e de dezgustator, pe atat e de trist…

  Sincer, nici nu stiu cand sunt alegerile alea tampite… Daca nu as vedea zilnic chipuri de criminali lipite pe toti stalpii, nici nu as sti ca vor fi alegeri…

  PS: Nu-mi spune cand o sa fie, chiar nu vreau sa stiu…

 2. ice4you® says:

  Sa fiu sincer habar nu am si nici ca ma intereseaza cu toate ca m’as duce totusi sa le scriu ceva din suflet pe biletele alea de vot.

 3. Yamasha says:

  stiam de asta de la job. astia ai nostri sunt cu ceilalti…
  ma asteptam la asa ceva, e doar romania…tara tuturor zdrentelor …
  oricum, directia nu este deloc buna!

 4. ice4you® says:

  A fost vreodata?! laugh