Priest (2011)


Priest este genul de film care incepe bine, devine interesant, ca apoi sa sfarsesti adormind la el. Imi era tare dor de un film SF bun, care chiar daca copia ideei mai vechi si uzate des pana acum sa o faca macar bine. Priest este o combinatie intre mai multe ideei de scenariu, un fel de strutocamila, pe care ai vrea sa il vezi in speranta ca iti satisface dorinta asta. Nu zic ca este un film rau, sau lipsit de efecte speciale, nu zic ca nu are o poveste interesanta in prima faza … ci de ce ma plang eu este mai degraba punerea in scena si faptul ca ai impresia de multe ori ca scenaristul s’a pierdut in ideei. Nu stiu care este ideea de baza, insa tind sa cred ca mai degraba este un experiment de film, care va continua daca prinde la public. Este posibil sa avem de’a face cu o trilogie ceva ce va vedea lumina zile daca se va dovedi ca merita in urma incasarilor.

Merita vazut, dar nu va faceti sperante prea mari. Daca ar fi sa ii dau o nota pe o scara de la 1/10, cred ca 7 ar fi o nota mai mult decat decenta.

n’joy!

2 comentarii la „Priest (2011)”

  1. SF-ul este un gen pe cale de disparitie. ideile sunt din ce in ce mai putine si mai proaste. parerea mea este ca cel mai bun SF din toate timpurile este poate si unul dintre cele mai vechi: seria Alien. le-am revazut cu putin timp in urma si inca nu-mi vine sa cred ca sunt facute cu ceva vreme inainte ca eu sa ma nasc.

    Răspunde
  2. Ai dreptate Victore … dar ce bine ar fi daca doar atat ar fi pe moarte! Cred ca toata industria este intr’o coma profunda in ultimi ani, cu greu reusesti sa mai gasesti un titlu de luat in seama printre filmele ce se fac la kilogram. Unul dintre filmele cele mai apreciate din gama SF a fost Avatar, care insa din punctul meu de vedere a fost doar un film mult prea luuuuuuuuuuung, o poveste trasa de par si mai degraba l’as inscrie la animatie SF decat la film SF. Uatever … poate ca sunt eu prea pretentios ca si in cazul muzici … dar un lucru este clar pentru mine unul: totul se face superficial si fara suflet … iar eu probabil ca astept ca in arte sa imi fie multumit si sufletul nu numai ochii sau urechile laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura