RDS&RCS scos la mezat

 

Se pare ca un pachet de 25% din actiunile RDS&RCS sunt scoase la mezat pe bursa, mandatul pentru aceasta actiune fiind recent atribuit unui consortiu de intermediere format din bancile de investitii Citibank si Deutsche Bank, firma de brokeraj Wood, Raiffeisen si BRD dupa cum scriu cei de la economica.net.

Pana acum cei de la RDS&RCS au preferat sa nu comenteze in nici un fel aceasta stire care daca s’ar concretiza le’ar aduce in conturile celor de la RDS&RCS in jurul a 4-500 miloane de Euro, bani ce probabil sunt necesari fie pentru sustinerea actuala a companiei fie pentru extinderea ei mai ales pe partea de energie unde RDS&RCS duce de ceva vreme o lupta destul de dura in ce priveste penetrarea pietei ca furnizor.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. Radu says:

  Piata de energie, acolo e o paine de mancat, pe catv nu prea mai au unde.

 2. ice4you® says:

  Nu e un lucru rau nici pentru ei si nici pentru piata de la noi care si asa e sufocata de un monopol mizerabil mai ales pe acest domeniu. Din pacate … la productie si mai ales la transport se rezuma totul … niste intermediari doar … nu pot face primavara in facturi.

 3. Radu says:

  Din ce stiu nici furnizorii clasici pe piata reglementata nici aia din piata libera nu ofera cine stie ce; beleaua mare incepe daca iesi in libera, deoarece nu te mai poti intoarce in reglementata si esti la cheremul noului furnizor , care poate fi mai rau decat cel cu pret reglementat.
  Productia…sunt ceva producatori independent, dar putini; transportul si distributia, acolo sunt costurile mari, taxe peste taxe.
  Oricum avem energie, theoretic, cacalau, dar se exporta masiv, tocmai pentru a tine sus preturile la intern si de plecat pleaca energie care nu are certificate verzi si se vinde la intern energie care include certificate verzi, ca altfel nu isi recupereaza mafia din solar si eolian banu.
  Se jupoaie sapte piei de pe om cu facturile de utilitati si cu alimentele si combustibilii, nu-I de mirare ca indicatorii de saracie sunt ridicati…