Renuntand la “nu am timp” …

… am descoperit cum il rispeam.  Foloseam tot mai des scuza asta pentru a amana proiecte pana cand in urma unei revelatii interioare m’am apucat sa imi fac curat prin agenda … iar dupa ce am terminat am descoperit cu suprindere ca erau cateva chestii care imi mancau inutil din timp … unele chiar prea mult iar castigul fiind doar rezumat la nimic.

Dintr’o data … nu a mai fost nevoie sa folosesc scuza “nu am timp” … pentru ca acele activitati le practicam cand nu aveam o agenda nu foarte incarcata si aveam timp de risipit … lucru mai putin valabil acum.

Si iaca asa … renuntand la inutilitati am reusit sa imi redefinesc timpul pentru a il ocupa doar cu ce este esential …

Ma simt mai bine?! Da … parca nici la fel de obosit nu mai sunt … pentru ca odata ce am facut curatenie in agenda … am scapat si de stresul ca nu mai am timp de nimic …

Concluzie personala:

Uneori e bine sa dai cate un “reset” pentru ca … iti faci prea multe obiceiuri pe care le transformi apoi in tabieturi si e greu sa mai scapi de ele!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...