Revolutia bunului simt: Despre service’ul Sony VAIO

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. Victor says:

  1000 de euro pe un laptop care se strica dupa doua luni? pune-te in locul lor. tu cum ai trata un client care a dat un car de bani pe un produs de-al lor? daca luai unul de 15 milioane pun pariu pe ce vrei tu ca te intreba si numarul de la pantofi inainte sa te amane pe un termen nelimitat. smile)

 2. Playstation sucks says:

  Eu unul nu am cuvinte de lauda pentru contul Playstation, fara care am stat zile la rand si cand au revenit intr-un final online m-au anuntat dupa cateva zile ca problema a fost remediata.

 3. ice4you® says:

  Victore, te rog sa ma crezi, ca nu este vorba de asta! Nu este pentru prima oara, cand achizitionez un produs fabricat de un mare brand, care iti cer niste banii pentru asta si cand este vorba de o garantie, iti dau cu flit dupa 2 zile, iar recuperarea pierderii sau rezolvarea ei necesita nervii muuuuulti, injuraturi printre dinti si amenintari de tot soiul ca pana la urma sa inteleaga cumva ca trebuie sa isi respecte atributiile! Cazul celor de la VAIO din cauza asta m’a uimit atat de tare! Eram pregatit deja cu o tona de harti la indemana, studiasem atent contractul de garantie, gasisem deja legile pe care sa le invoc si toate alea … iar cand am vazut ca s’a rezolvat atat de rapid (cum era si normal) am ramas cu gura cascata fara sa imi vina a crede!

  In plus de asta, nu mi’se pare normal sa fim impartiti dupa cati bani dam! De acord cu tine ca o companie care vinde produse ieftine nu isi poate permite sa aiba si un service la fel de bine pus la punct ca aia care vinde scumpe, dar macar de ai vedea ca rezolva cumva si nu ca incearca sa scape de tine prin cele mai mizere tertipuri care nu sunt nici legale si nici nu respecta cele mai elementare reguli de bun simt! Era ok daca imi ziceau sa le trimit laptopul si il rezolvau in termenul legal, nu aveam nimic de comentat atata vreme cat o faceau fara sa ma omoare cu nervii si mii de intrebari idioate din care sa reiasa cumva ca eu sunt vinovat, ca pe mine asta ma omoara cel mai tare!
  De aia am zis: dai un ban da face! Ca de cele mai multe ori, il dai si ajungi repede la concluzia ca ai fost doar inca unul din milioanele de fraieri care au crezut doar asta!
  Toate bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.