#rezist si toamna asta

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. Vasile says:

  In februarie au rezistat, ca venea primavara, iesea stevia, loboda, urzica. Acum e momentul culesului, daca nu ai ce, rezisti din parti la iarna ca pe centru ghioraie matele. Pe de alta parte unii abia asteapta noua etapa de sponsorizari, frigul prin case se instaleaza devreme anu’ asta, dupa cum se prognozeaza, asa ca mai bine afara, putina miscare un ceai cald, un slogan strigat. Sper insa sa fie liniste si dupa mai bine de juma de an de munca prin straini sa ajung intr-o tara linistita, cu oameni normali cu minte la cap si sa ne bucuram cu toti de un sfarsit de an fericit. Vise …

 2. ice4you® says:

  Amar adevar zici tu acolo Vasile. Trista treaba e ca tot circul si mizeria e pe spatele nostru, iar visele alea ale tale cu intoarcerea intr’o tara linistita in care sa apucam sa ne mai bucuram si noi de una, alta … tare imi e ca vis o sa ramana.

 3. radu says:

  Cu alergatul sunt ocupat, ca vin doua concursuri tari, cu serviciul la fel, ca suntem in fibrilatii cu tva split, firar al dracu sa fie, nimeni nu stie sa ne spuna ceva, consultantii sunt tamaie, bancile la fel, nevasta lucreaza in schimbutri, sunt mai tot timpul ocupat cu fiemea la lectii, pana mea, cam greut cu timpul liber,poate in week-end revin in forta.
  PS ati vazut ba patriotism in Koreea, 5 milioane de voluntary anti SUA. Aia da iubire de tara, nu ca noi, mamaliga ot Balkani! Totusi, le spune cineva ca le da amrika cu bombardeua si ii face chisalita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.