Romanii razbuna moartea ursului Arthur prin scaderea rating’ului Google pentru Riegersburg Castle

Probabil ca toata lumea a aflat ca un print austriac a venit sa isi faca de cap, ca multi altii, prin muntii Romaniei si in setea lui de sange si trofee a impuscat unul dintre cei mai mari ursi din Romania cunoscut sub numele de Arthur, datorita dimensiunii sale impozante.

Trecand peste aspectul lipsit de umanitate, moralitate si ilegalitate a acestui act barbar ce acum se afla intr’o investigatie ce probabil ca va fi bagata sub pres desi e fapta penala, ursul fiind impuscat ilegal intr’o arie protejata, romanii si alti iubitori de animale luand cu asalt in ultimele ore pagina Google a Riegersburg Castle, unde la ora scrieri acestui articol rating’ul acordata destinatiei coborand de la 4,8 la 2,1 si probabil ca va cobora si mai mult decat atat odata cu popularizare acestui trend.

Daca vreti sa dati si voi o mana de ajutor acestei campanii ah-hoc, puteti face acest lucru aici!

#Justice4ArthurRomania

Update

8 comentarii la „Romanii razbuna moartea ursului Arthur prin scaderea rating’ului Google pentru Riegersburg Castle”

 1. Dincolo de revolta și dezgustul firești pe care le- am simțit și eu, mi- e ca această poveste să nu atragă alți ” prinți ” doritori de „trofee ” care habar n- aveau de existența unui stat bananier în Europa. wacko Întâmplarea a umplut paginile ziarelor din multe colțuri de lume, dacă se va încheia în cvasi cunoscutul stil mioritic, cu vina mortului, teama mea va prinde contur. Până atunci mingea e în terenul acelora care sunt cu mediul în gură, cu salvarea cărăbușului de apă verde din calea studiilor de fezabilitate bugetofage ale unor ipotetice autostrăzi pironite în stadiul de promisiuni electorale. crazy E timpul să îi vedem și pe ongiștii de mediu defilând în @uța goală la bâlciul primatelor digitalizate, vorba aia, toată urzica cea vestită de la scara lui Darwin. pardon

  Răspunde
  • Macar au schimbat legislatia intre timp, nu ca pana cum i’ar fi pasat cuiva foarte mult de legislatia aia mai mult decat ca fara legislatia aia nu puteau sa isi asume oficial trofeul.

   Răspunde
  • Stergeau la greu inca de ieri, pe tot parcursul zilei dispareau si apareau alte comentarii. laugh S’au prins tarziu romanii, daca ar fi comentat pe tema ca niste turisti nemultumiti, multe ramaneau. laugh

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura