S’a asternut linistea

Dupa toata perioada sarbatorilor in care agitatia atinge cote maxime pana si in aerul pe care il respiri, vine linistea asta minunata a primelor zile de An Nou cand parca totul se opreste in loc, in afara de zumzetul enervant al turistilor care acum in sfarsit se inghesuie si ei pe drumurile inspre casele lor. Urmeaza cateva zile de respiro pana cand o sa o luam iara de la capat cu un nou an ce eu unul sper sa fie mai linistit ca ala ce abia a trecut.

Pe la voi cum e? Ati apucat sa va trageti sufletul?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Radu says:

  Da, pana maine, dupa aia iar in malaxor…

 2. Malin says:

  Eu mai am cateva ore de munca. Pe urma chiar ca se asterne linistea.

 3. ice4you® says:

  Radule … mie unul imi lipseste o rutina normala. O sa imi iau cu tupeu si maine zi libera ca am tras destul, da de poimaine … inapoi la treaba cu speranta de mai bine.

  Malin – odihna placuta iti doresc! 😉

 4. Marius Cucu says:

  La mine e linistea normala. De cand am tras cortina e asa bine… greu sa ma mai deranjeze ceva laugh

 5. ice4you® says:

  Aia am facut si eu, da na … inainte de sarbatori chiar daca nu te agitati tu te agitau altii fie si cand te duceai sa iti iei o pita. Bucura’te Marius cat poti de mult de liniste ca doar cand o pierzi iti dai seama ce pretioasa e! laugh