Sa moara munca la negru … pusca lor de evazionisti!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. Xtall says:

  varianta loco, dar Dorel poate lucra la negru inclusiv afara unde pot sa-și pună sare pe coada ca n-au ce sa-i facă, ce s-au tot scremut ei sa puna chipurile sa scoată evaziunea e fix pișu, nu e aplicabil decât la cei cu contracte laugh

 2. cola says:

  Poate lumea o să strâmbe din nas .. problema nu e tva-ul, el taxează consumul, și e mai logic decât impozitul pe venit, să zicem – poți să ai salteaua plină de bani, până nu achiziționezi bunuri și servicii cu ei, se cheamă că nu deranjezi pe nimeni, nu poluezi, nu încălzești planeta, deci nu datorezi nimic nimănui.. problema e nivelul taxării – dacă nu e diferențiat – gen zero la medicamente, maxim 5% la mâncare și maxim 8-9 % in rest, este imposibil de colectat corect, fără ditamai gestapoul taxelor .. dar ca să ții tva-ul redus, trebuie să tai draku din cheltuielile imbecile și hoția nesimțită .. in final toată lumea fură pe toată lumea ..

 3. ice4you® says:

  Xtall – aia e durerea lor, ca acum ceva vreme le trecuse un gand prin minte sa se apuce de taxat ca ai sau nu venituri in Romania. Pentru moment au renuntat, dupa aia i’a luat cu impozitul pe gospodarie, au renuntat deocamdata si la aia ca era o aberatie si mai mare … ii doare al dracu de banii aia ce nu ii pot ei controla desi sunt munciti si taxati pe unde or fi taxati, da nu si la ei.

  @Cola – ala e baiul! Statul te rupe de te fura prin taxe, suprataxe, megataxe, accize, supra accize, mega accize, lasand tot furatul oamenilor ca singura optiune sa poata trai. S’ar stopa de la sine lucrul asta in ziua in care statul nu ar mai fura, dar astia nu stiu altfel si atunci … e care pe care. Niste imbecili jenanti, care nu au nici cel mai mic habar sa conduca din posturile pe care le ocupa pe bani multi, banii nostrii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.