Sa te fereasca Dumnezeu sa ai nevoie …

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. evenuta says:

  Vina principala este a celor care nu au perpetuat si imbunatatit calitatea deprinderilor profesionale dar si a celor care platesc serviciile si care se declara multumiti atunci cand sunt ascultate cerintele platitorului si nu cand se face totul asa cum trebuie. Mandria profesionala s-a transformat in castig de bani cat mai mare.

 2. Redoo says:

  Inca de pe vremea cand sofeream matiz, mi-am gasit mecanic. Singurul lui dezavantaj…e la tara, la 45 km de Bucuresti. Am tot schimbat masini, dar nu si mecanicul. Are un mic atelier, acasa, dar omul si-a dat interesul…elevator, laptop pentru diagnoza, piese. Lucreaza cu programare, iar cand nu am avut timp sa-i duc masina, a trimis pe tac’su in Bucuresti sa o ia.
  Pretul…nu ma intereseaza, sunt multumit de lucrare.

 3. ice4you® says:

  Asa este …. vina este impartita iar banii au devenit totul desi nu au fost niciodata! smile

  Redoo – Sa te rogi la Dumnezeul tau care o fi el, sa ti’l tina sanatos si mai ales sa nu il bantuie ganduri de plecari pe undeva! Am avut si eu un asemenea om pe care il regret ori de cate ori am nevoie de un mecanic. La baiatul ala ii duceam masina la ora 9 dimineata pentru ca la ora 17.00 sa fie gata indiferent de problema pe care o avea, iar cand ma duceam sa o ridic imi gaseam masina spalata atat in interior cat si exterior asta ca bonus de bun simt si cu problema rezolvata! Nu imi aduc aminte sa ma fi intros vreodata inapoi pentru ceva ce nu era la locul lui. Din pacate omul si’a bagat picioarele in Romania si a plecat prin Germania unde lucreaza tot ca mecanic pe la Mercedes pe bani frumosi. Si uite asa … pierdem si putini oameni valorosi pe care ii mai avem.

 4. Marius says:

  Chiar ieri am vrut sa deschid subiectul asta. Din pacate n-avem nicio sansa… Oameni calificati si care sa stie… nu gasim. Doar pe bajbaite.

 5. ice4you® says:

  Grav … foarte grav din pacate … si va fi tot mai rau! sad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.