Sasul si serbii

Am zis ca iau o pauza de la scris despre ce se intampla … dar nu ma pot abtine cand imi sunt servite dejectii politice pe post de trufandale ca ar insemna sa fiu cel putin la fel de prost ca aia ce le inghit cu pofta. Deci …

A trecut aproape un an de la aceasta imagine in care apare Santa Klaus in Piata Universitatii cu ranjetul pana la urechi inconjurat de serbii bucurosi ca i’au dat tara inapoi. Era in mijlocul oamenilor, fara a fi inconjurat de SPP’isti (la momentul ala nu avea nevoie) le strangea mana, le hranea sperantele, le promitea ca vor avea parte de tara “Lucrului bine facut”, desi nu explicase niciodata pana atunci ce inseamna asta, cu nici Basescu nu s’a straduit sa explice ce inseamna acel “Sa traiti bine!” pana la final de mandat cand le’a explicat la prostii ca era doar o simpla urare … Pam, Pam!

Tot la aproape un an, Santa Klaus revine in Piata Universitatii “incognito” dar inconjurat totusi de toate camerele de televiziune, si mai ales de un cordon zdravan de SPP’isti, cu un ranjet pe jumatate, desi numarul mortilor din Colectiv crestea de la ora la ora.

S’a plimbat ca un veritabil sas instarit aparat de “jindari” prin marea de serbi nemultumiti incercand sa dea o lovitura penibila de imagine ce probabil ca i’se va intoarce mai devreme sau mai tarziu ca un bumerang.

Pentru ca toate televiziunile au avut mare grija ca sunetul ambiental sa fie bine camuflat, pe internet au aparut filmari cu ce s’a intamplat defapt in piata si cat “de bine” a fost primit de oameni care probabil ca acum un an erau prinsi in hora bucuriei tarii luate inapoi, in aceiasi Piata a Universitatii …

Mut o castigat alegerile, mut si mai ales surd o ramas la voi, serbi idioti!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...