Scrisoarea

Ce formeaza o carte?O fantezie,o dorinta,o intamplare,un vis…o realitate?!Dar o scrisoare?!Scrisoarea formeaza o carte???
Am inceput sa colectionez scrisori…sa iubesc o cutie postala mai mult decat realitatea si oamenii ce ma inconjoara,iar ea…cutia mea postala sa fie sursa mea de viata…reala,cu emotii,cu trairi,sa fie….IUBIREA MEA!Iubire ce o intretine,o face reala,palpabila…O SCRISOARE!
Scrisoare ce o astept cu sufletul la gura zi de zi,scrisoare ce ma indeamna sa-mi deschid cutiuta sufletului…cu cele mai frumoase sentimente si stari de fericire,de renastere din propria cenusa…Scrisoarea de dragoste…scrisoare de SUFLET ce o gasesc mereu in cutiuta mea postala smile
Scrisoare ce o astept mereu,ce ma ajuta sa scriu…SA TRAIESC,sa supravietuiesc si sa pasesc mai departe cu incredere spre viitor!
Scrisoare ce-n clipa cer se pierde,ori nu mai are expeditor sau destinatar,stinge o viata…VIATA MEA SI A TA!
Si au fost clipe in care am scris mereu amandoi cu dor,cu lacrimi,CU SUFLET,iar ea SCRISOAREA…s-a pierdut…Clipe dureroase,mult prea dureroase,caci astazi pentru noi scrisoarea ce demult i-a fost inlocuit rolul si farmecul cu virtualul si rapidul mail,noua ne-a fost unica cale de comunicare…Singura sursa de bucurie…de viata…de realitate…SCRISOAREA mea si-a ta … scrisoarea unei singure vietii!

Un comentariu la „Scrisoarea”

  1. Din pacate, valoarea unei scrisori a devenit la fel de banala ca si o carte ce zace prafuita in rafturile librariilor. Nu stiu cati mai pretuiesc astazi o scrisoare scrisa de mana, dar ma bucur ca mai exista asemenea oameni si ca am scris si eu sute de scrisori la viata mea, candva cand internetul nici macar nu exista, imi aduce aminte acum cu nostalgie cat de emotionant era momentul in care cotrobaiam in cutia mea postala, asteptand raspunsul ce imi aducea atat de multa fericire.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura