Se screme robotul din dealul Controceniului sa nasca, dar nu’i iasa nici de’o #muiepnl cinstita

Se screme robotul din dealul Controceniului sa nasca, dar nu’i iasa nici de’o #muiepnl cinstita, ca sa il citez pe tovarasul Vasile …

” am un sac de porumb de floricele, sper sa-mi ajunga… “

La ce spectacol imi e dat sa vad zilele astea de cand #muiepsd a devenit de dulce amintire a unora, iar #muiepnl e pe cale sa se nasca, dar bietul robot din dealul Cotrocenilor se tot screme sa il nasca si ii iasa nici de un fas, trebuie marcat, aici, la anale. laugh

Ce o sa avem zilele urmatoare?

Pai cum ce? Vorba pesedistului Ciolacu …

“Artificii ….”

Si o tara blocata intr’un vesnic interimat, nu ca nu am fi obisnuiti cu asta, ca nu mai exista institutie sa nu aiba in cel mai bun caz vreun interimar pus pe acolo, daca e cu noroc.

Faina tara! Faina Romania a lucrului bine f0tut, pardon … Romanie normala.

Tot inainte tovarasi! Daca nu aveti si voi norocul unui sac de porumb pentru floricele, luati’va macar la punga, de la Mega Image.

Pe la voi euro cum mai e?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...