Securitatea a murit, traiasca Secu’!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. radu says:

  Baetii e ramasi in bolsevism si aplica cu sarg principiile CEKA Terorizati tovarasi terorizati, caci singurul remediu la teroare este tot teroarea.
  Reinventare Secu in n servicii nu este ceva nou. De altfel, DATORIA NR 1 A ORICARUI SERVICIU SECRET ESTE SUPRAVIETUIREA. IAR LEGALIZAREA A CEEA CE FAC ORICUM LE-AR ASIGURA VIETUIREA IN VECII VECILOR. Dragut, nu?
  Va simtiti bine calcand prin balti de sange baetii cu ochi albastri?

 2. Stefan says:

  Și totuși astăzi a mai avut loc o luare de ostateci în Franța, asta-mi dovedește că francezii chiar sunt praf la securitate națională. Nu că noi am sta mai bine. Niște legi mai aspre pentru controlul securității naționale nu ar strica, dar să nu fie făcute după ureche sau pe principiul ”poate mai găsim și altceva pe lângă”. La noi cam așa sunt făcute legile astea.

 3. ice4you® says:

  Aia ma sperie si pe mine! Nu am incredere ca cei care vor crea acele legi le vor crea doar si numai pentru cei care merita pedepsiti de ele! Au si in acest moment un cadru legislativ care nu le sta in calea operatiunilor speciale, care sunt de acord ca ar trebui putin updatat pentru noile posibile aminintari, insa updatarea lor sa nu ne afecteze si pe noi toti la un loc pentru ca orice om dintr’un stat de drept democtatic porneste de la presumtia de nevinovatie si nu invers … adica in traducere libera pentru toata lumea: Inainte sa te acuze de ceva, ei trebuie sa iti demonstreze tie ca esti vinovat de ceva si nu tu ca nu esti vinovat de acel ceva, ramanand nevinovat pana la proba contrarie pe care doar o instanta de judecata poate sa o hotarasca. La cum vad eu intentiile astora … cam asa s’ar schimba lucrurile si nu este ok, pentru ca Romania ultimilor 25 de ani este o tara libera si democratica in care individul are drepturi bine stabilite in constitutie, printre acestea unul fundamental este cel al nevinovatiei si intimitatii proprii! Pentru toate astea s’a murit in ’89 … sa avem grija de toate astea le suntem datori celor care au platit aceste drepturi cu viata lor!

  In rest, despre situatia din Franta … am spus eu sau nu ca este doar inceputul?! Cand zgamai in rahan a ce te astepti sa miroase?! Oricum din cate am inteles nu era vorba de un nou atentat terorist ci de unul de al lor dus cu pluta si suparat foc ca l’a lasat muierea.

 4. Lospa says:

  Ca tot a venit vorba de atacul din franta. E bine ca tiganii din Romania sunt hoti. La aia Jidanii sunt ucigasi. Iti dai seama daca se face un soi de jidan tiganesc de Romania? Si hoti, si ucigasi. Si ne mai apara statu’…ce ne mai apara dupa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.