Si Oscaru merge la….

Ca niciodata Oscarurile anul asta sunt in mare fierbere. NICIUNUL dintre viitori laureate nu este negru, hispanic samd. Sunt toti ALBI. Un scandal monstru a izbucnit, mai multe celebritati boicotand deja ceremonia.Asta pe langa scandalul Bill Cosby

Un alt scandal este legat de selectie. Filme precum Straight Outta Compton, Concussion, Our brand is Crisis, The Hateful Eight, Bridge of Spies, samd sunt ocolite sau nominalizate la Oscaruri secundare.

Filme favorite par a fi The Revenant, The Martian, Room, Spotlight si The Big Short, iar Leonardo de Caprio este mare favorit, impreuna cu Alejandro Inarritu.

Veti urmari vreun film sau ceremonia?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

10 Responses

 1. ice4you® says:

  The Revenant – mai oameni buni, ori eu nu am simt artistic ori filmul ala a fost o mare balarie jucata magistral ce e drept de Leonard al nostru. Daca se numea “Terminator the Beginning” cred ca era mai bine … din punctul meu de vedere, o risipa mai mare de timp decat alea 2 ore si ceva cat am stat sa il vad rar mi’a fost data sa vad.

 2. radu says:

  Personal am vazut Our Brand is Crisis si mi se pare ca s-au cam grabit criticii sa dea in el. O satira mai dura la adresa asa zisei democratii in care ne balacim nu am vazut demult…

 3. Redoo says:

  Leonardo de Caprio…are si el dreptul la un oscar, desi nu este actorul meu preferat, a jucat foarte bine in unul dintre filmele mele preferate.
  https://www.youtube.com/watch?v=qHVUPri5tjA

 4. ice4you® says:

  Radule – un film de exceptie pe care l’am vazut zilele trecute, criticat si rascriticat, trecut cu vederea ca si cum nu ar fi fost a fost Mortdecai. Genial … un film deosebit de bine pus in scena de Johnny Depp, unul din actori mei preferati. Fara intriga complicata dar cu un umor inteligent chiar daca a fost socotit ca plin de clisee, mie unul mi’a placut foarte mult, am ras cu lacrimi, interpretarea fiind magistrala.

  Marian – perfect de acord cu tine si nu doar in acel rol a fost genial. Nici pentru mine nu este unul dintre favoriti insa este un actor care a intrat mereu in rolurile jucate, uite inca un exemplu unde a exceptional rol dublu alaturi de granzi ai cinematografiei mondiale …
  https://www.youtube.com/watch?v=CLwBmPZqiIY

 5. Radu says:

  tocmai am vazut Martianul. Daca astia ii dau lu di Caprio si filmului lui Oscaru’ ii f… pe mama lor!

 6. radu says:

  Am reusit sa vad Room si Spectre.
  Daca nea Bond face cam aceleasi lucru(impuscaturi, bauturi fine, masini jmechere si gagici), Room este un film deosebit si am inteles de ce actrita principala a primit Globul de Aur si va primi zic eu Oscar pentru rol principal feminin.
  Va recomand cu caldura acest film, desi va avertizez ca nu este un film usor de vizionat.

 7. ice4you® says:

  ROOM – excelent film chiar daca incepe putin mai greoi … intr’un final este genial din multe puncte de vedere, scenariul, regia si mai ales interpretarea fiind una de Oscar! smile

  Multam Radule!

 8. Radu says:

  Am reusit sa vad The Intern si e vai de mama, rau a decazut Robert de Niro!
  In schimb, The Big Short o DAAA, asta film. Desi este cam greut din cauza termenilor economici, sa vezi cum au aruncat unii lumea in aer financiar e absolut genial.

 9. Radu says:

  In fine am vazut azi acum, Bridge of Spies. Cand fratii Coen fac echipa cu Spielberg iese o capodopera.
  Nu cred ca va castiga ceva si este mare Pacat ca nu este asa
  Tocmai s-au anuntat SAG Awards: DiCaprio pentru The Revenant, Brie Larson pentru Room.
  Eu zic ca Oscarurile pentru actori sunt deja antamate…

 10. ice4you® says:

  Si meritate! smile