Singuratatea alergatorului de cursa lunga: concurs dupa concurs am adunat!

You may also like...

8 Responses

 1. ice4you® says:

  Bravo mai Radule! good drinks

 2. Liviu Ursulescu says:

  Marathon Apuseni – daca e cel de la Muntele Baisorii – proba de semi maraton e traseul meu preferat. Am fost 3 ani la rand la el, am prins vreme frumoasa de fiecare data. Anul asta am scos “personal” best, coborand sub 3h. Sunt curios al anul ce va fi…
  Succes si spor in continuare!

 3. radu says:

  Liviu, si eu tot semimaraton am alergat, 3h 22 min, tot anul asta, dar m-a terminat caldura, si m-am bazat pe puntele de alimentare si rau am facut, , ultimii 5 km au fost iad, ca nu aveam nimic de baut, invatatura de minte sa imi iau la mine apa.
  E un traseu absolut superb, daar…dracusorul cere maraton si la anul cred ca ma incumet si ma duc, e si mai superb acel traseu, dar infinit mai greu.
  Picioare bune si cap pe umeri iti doresc!
  Multumesc dn Vasile, dar sunt inca morcovit ca nu m-am incadrat in timp, chit ca a fost o cursa grea, dar foarte frumoasa, Retezatul este un munte la superlativ.
  Mersi Ice, numai tu stii cat am avut de tras, stinnd muntii ca in palma. Custura nu e de joaca, vremea e foarte schimbatoare, iar culmea aia ingusta pana dupa vf Gruniu iti da rau de altitudine, zau, nici pe Plesa Piule nu e mai usor, dar parca e mai molcom, mai verde, acolo sus era inca zapada si vajul norilor ne dadea cand cald cand frig. Dar kilereala maxima a fost coborarea din creasta, m-a rupt de picioare, ce nu mai fusesem de un an.

 4. radu says:

  In caz ca nu v-ati prins, la RSR am fost al treilea…din coada. Nu cea mai grozava clasare, dar calul de dar… laugh

 5. vasile says:

  D-l Radu ai facut treaba excelenta, asta pentru sanatatea ta, apoi totdeauna sa te gandesti de unde ai plecat, sa-ti alegi tinte realiste ca si indeplinire. Apropo cum stai cu greutatea, din poze pare ca ar trebui sa lucrezi un pic la trunchi la o sala, ceva usor aerobic sau poate faci deja asta si scuze ca ma bag fara sa cunosc intreaga situatie?! Succes si asteptam noi articole, poate si ceva sfaturi de actualitate vizavi de alergarea pe munte!

 6. radu says:

  La sala nu am cum, am untendon avariat la omoplatul stg si am interdictie la ridicat mai mult de 3 kg, altfel se lasa cu cutit.
  Mai fac, cand am timp, si nu prea am, gimnastica. O sa ma apuc de mers la sala pentru spinning, adica bicicleta stationara, asta ajuta. Am de dat jos cam 6 kg ca sa ajung unde trebuie, dar trebuie sa fiu realist, am trecut de 40, nu mai am cum sa ajung la 70 kg, macar sa scad spre 80.
  Orice kg in minus ajuta la articulatii, va da taticu in scris.
  Si nu va luati dupa diete, pastile, plasturi samd, toate sunt sarlatanii; diata personalizata si sport sunt singura cale.

 7. Redoo says:

  Bravo Radu!!! Eu ma cacai sa dau o tura de ior de doo ori pe saptamana smile) De câțiva ani, mi-am tot promis o participare la Maratonul Pietrei Craiului…o las studenteste..de la anu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.