Sobolanii parasesc corabia marinarului …

In vremurile vechii, sobolanii agitati pe o corabie era primul semn ca aceea corabie incepe sa ia apa. Tot ei erau primi care incercau sa se salveze cand aceea corabie incepe sa se scufunde! De atunci si pana astazi, nu s’a schimbat nimic, sobolani tot sobolani sunt (ca in doua ca in patru picioare) corabiile tot corabii sunt (chiar daca imbraca mai multe forme) … apa tot apa … doar marinarii se mai rotesc pe la conducerea lor, ajungand fara sa isi dea seama capitani.

Ca sa revenim la una din corabiile noastre, numita in cazul dat PD-L si coalitia ce il sustine, sobolanii, dupa ce s’au agitat o vreme, acum si’au dat seama ca ar cam fi un moment tocmai bun, sa paraseasca barca marinarului, care a inceput sa ia din ce in ce mai multa apa! Primi, pe care ii bate gandul, bineinteles ca nu pot sa fie nimeni altii in afara de UDMR, ce bineinteles ca o dau intr’o demagogie pur politica, dupa ce i’au suflat in cur panze marinarului, sa le dea si lor o bucata de pita alba prin parlament. Odata ce tot mai multe voci si sondaje, pun USL ca si castigator fara drept de apel in fata PD-L la urmatoarele alegeri, dintr’o data, ca frumoasa din padurea adormita, s’au trezit si ungurii sa bata la usa lor, ca altfel sunt constienti ca nu mai prind locul la putere in secolul asta si probabil nici cel viitor, iar tot ce au tras la gura lor se duce dracului cat ai bate din palme.

Pentru prim’marinarul tarii cred ca este cel mai bun semn, ca nu vine deloc soare si cer senin! Tot ce sper este ca USL sa nu ma dezamageasca si sa pupe curul ungurilor pentru cele cateva voturi pe ici pe colo si sa ii lase cu Harghita lor cu tot, ori eu unul, daca ii iau pe unguri in brate, nu vad la ce dracu sa ma mai duc la vot?!

3 comentarii la „Sobolanii parasesc corabia marinarului …”

  1. de cand am facut 18 ani si pana acum am votat liberalii la toate alegerile. la cele urmatoare daca persista in cretinatatea asta de alianta cu comunistii o sa fie prima data dar nu si ultima cand n-o sa-i mai votez. mai bine il votez pe Diaconescu sau pe Vadim, niste idioti care macar au urmat o politica fidela nebuniei lor.
    sunt un adept al doctrinei liberale, pacat insa ca la noi nu exista si un partid care sa o sustina. liberalii doar au numele asta, daca stai sa-i intrebi cred ca peste trei sferturi dintre ei nu stiu cu ce se mananca doctrina liberala.

    Răspunde
  2. Victore, una este doctrina ca teorie, alta punerea ei in practica! Doctrina ca teorie, chiar si cea a comunismului, ar fi raiul pe pamant … ca de aia sunt doctrine … insa punerea lor in practica este alta mancare de peste, ca in final omul tot om este … cu poftele si aberatiile lui abjecte.

    Mai rau decat a fost si este acum, dupa ’89, eu unul nu imi amintesc sa fi fost, macar sa ii penalizam dracului pe inconstientii astia desi nu sper nimic nici de la aia de ar veni … laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura