Amintiri din copilarie

Inca de la inventia fonografului lui Edison din 1877, toate mintile luminate ale lumii au incercat imbunatatirea metodelor de capturare si redare a sunetelor, in timp evolutia acestor tehonologii a devenit din ce in ce mai apropiata de redarea naturala a sunetelor.

Ma numar printre cei nascuti in Epoca de Aur cand era o adevarata realizare sa ai un casetofon sau magnetofon, pana si aparatele de radio erau un lux. O amintire legata de aceea vreme este cea dintr’o seara geroasa de Craciun, cand un copil primea in dar propriul sau aparat de radio, era unul micut cu baterii …

… pe care l’am pastrat multi ani de zile si la care ascultam atat muzica vremii cat mai ales povestile din fiecare seara care se difuzau la Radio Romania Tineret. Nu am sa uit niciodata emotia acelei seri si bucuria pe care au reusit sa o aduca in sufletul meu de copil, bunicii mei la care si astazi le sunt recunoscatori pentru ca sunt EU!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Salutare, popor! Va spun din experienta ca e bine sa mai deschizi si situri care aparent nu te intereseaza ca-ti pot fi folositoare informatiile gasite. Ma bucur ca am “gresit” si v-am citit si va indrum sa continuati. Numai bine tuturor!