Amintiri din copilarie

Inca de la inventia fonografului lui Edison din 1877, toate mintile luminate ale lumii au incercat imbunatatirea metodelor de capturare si redare a sunetelor, in timp evolutia acestor tehonologii a devenit din ce in ce mai apropiata de redarea naturala a sunetelor.

Ma numar printre cei nascuti in Epoca de Aur cand era o adevarata realizare sa ai un casetofon sau magnetofon, pana si aparatele de radio erau un lux. O amintire legata de aceea vreme este cea dintr’o seara geroasa de Craciun, cand un copil primea in dar propriul sau aparat de radio, era unul micut cu baterii …

… pe care l’am pastrat multi ani de zile si la care ascultam atat muzica vremii cat mai ales povestile din fiecare seara care se difuzau la Radio Romania Tineret. Nu am sa uit niciodata emotia acelei seri si bucuria pe care au reusit sa o aduca in sufletul meu de copil, bunicii mei la care si astazi le sunt recunoscatori pentru ca sunt EU!

Un comentariu la „Amintiri din copilarie”

  1. Salutare, popor! Va spun din experienta ca e bine sa mai deschizi si situri care aparent nu te intereseaza ca-ti pot fi folositoare informatiile gasite. Ma bucur ca am „gresit” si v-am citit si va indrum sa continuati. Numai bine tuturor!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura