Sons of Anarchy

 

Mi’au trebuit sa vad cu chiu cu vai vreo 5 sezoane ca sa pot spune ca incepe sa devina interesant …. nu extraordinar … dar interesant. Pentru cei care nu au rabdare (cum nu am nici eu) nu este un serial foarte recomandat … dar daca tot incepi sa te uiti la el pana la urma nu o sa fi dezamagit.

Scenariul filmului este inspirat din viata benzilor de motociclisti pe care le stim ca bantuie prin USA, in cazul dat avem de a face cu fictivii SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original) a caror aventuri mai mult sau mai putin legale se desfasoara pe parcursul a 7 sezoane cu intorsaturi destul de interesante de situatie odata cu succesiunea episoadelor.

Merita inclus pe lista voastra de seriale!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Dobre Petronel says:

    Ma apucasem de mult sa-l vad dar am renuntat repede. Nu mai stiu de ce.

  2. ice4you® says:

    Cum ziceam … iti trebuie multa rabdare si minim 3 sezoane ca sa te prinda pentru ca este destul de plictisitor si prost realizat, actiunea fiind destul de anosta totul desfasurandu’se intr’un mic oras din care in mare parte vezi garajul lor. laugh