Studiile de gen interzise prin decret in Ungaria

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

15 Responses

 1. Redoo says:

  “In vremea in care noi nici de un vot la referendumul normalitatii n’am fost in stare, Ungaria mai face un pas MARE inspre normalitate!…”

  Si Canada la fel.

   • Redoo says:

    Nu…la aia cu legalizarea canabisului. Plm, tara G7 nu trogloditii de unguri.

    • ice4you® says:

     Corect! Daca tot au interzis utilizarea cuvintelor de gen: doamna/domn mama/tata, legalizarea canabisului era deja ceva “natural” … restul e oleaca de xenofobie, nu ma bag.
     P.S. Sa scoata dracu de pe steag si frunza aia de artar, ca nu mai e trendy si eventual de maine sa ii schimbe si numele in Canabia, ca treaba sa fie treaba, pana lor, tara G7 …

 2. cola says:

  Păi in timp ce chinezii le cumpără orașele câte un cartier odată, canadiotii bagă iarbă, că deh, G7 .. mai vedem peste vreo 10 ani ce și cum … Ungurii , normali la cap, exceptând niște sincope secolul trecut .. noi, neam de slugi .. să se dea liber la iarbă și la noi, că în rest le rezolvaram pe toate..

  • ice4you® says:

   Nici peste granita nu e mai bine, daca se incordeaza putin chinezii cu datoria externa a USA catre China, s’ar putea steagul SUA sa piarda cateva stele in vremea in care ala al Chinei sa primeasca mai mult de una. laugh Da vorba aia, liber la iarba sa fie, ca macar asa nu le mai pasa. kiss Fina aia cu canadiotii! secret

 3. Tiana says:

  O găselniță a “progresiștilor” pe care o utilizează ca armă pentru a închide guri. Nouvorba se materializează cu precădere în spațiul universitar occidental. De ce?
  Că vorbiți despre canadieni, o voce în contra acestui curent este profesorul Jordan B. Peterson. I- a fost tradusă recent o carte.
  La noi pare că s- a trasat definitiv direcția o dată cu ratificarea Convenției de la Istambul, introdusă pe ușa egalității de gen, pe care Bulgaria, de exemplu, nu a ratificat- o.
  Nu știu în ce măsură Ungaria decide precum pofteștește sau de fapt i se permite, am un mic semn de întrebare…

  • ice4you® says:

   Ce dracu sa inteleaga prostul? Mesteca ce i’se da gata rumegat, in rest e pe modelul: muiati is posmagii?

   Conventia aia de la Instambul o fi parafata, da la cum vireza PSD inspre alea 4 milioane de voturi, imi e ca uita de ea! Mai vedem … zise orbul! laugh

   In ce priveste Ungaria, cum esti din Transilvania, tre sa ii stii si pe bozgori! Cu astia ii ori, ori … nu prea dau la intors si au sange in instalatie! ;)

   • Tiana says:

    Aștept să văd calul măgar…ăăă…unicornul mov laugh Ce știu e că PSD- ul a absentat de la întâlnirea cu socialiștii europeni. 1-0 pentru unicorn laugh Ce mai știu e că au votat toate, dar toate aiurelile cu care le- au luat capul foc decidenților statelor și ai instituțiilor/ organizațiilor internaționele ( ONU, Unicef etc ) în materie de ” drepturi” și ” libertăți” pentru cea mai importantă minoritate a occidentului. Ce s- a schimbat? Păi a câștigat Trump. Și eu cred că este singurul motiv pentru care psd-iștii o dau după vișini, o scaldă, dar nu au făcut nicio mutare decisivă și la vedere. Mingea se joacă.
    Ungurii noștri nu sunt ca ungurii trăitori în Ungaria, precum sașii nu- s ca nemții. laugh Eu îi cunosc mai bine pe ăștia din zona de vest. Ăștia se mai apropie. Oricum, nu am spus că le- ar lipsi sângele, dar nu știu dacă este suficient acest aspect ca să câștige eventuale bătălii cu funcționărimea maxim de obraznică a Bruxellesului sub fundul căreia e pusă palma Germaniei. Pot să speculez, dar pentru că lucrurile sunt în desfășurare, iar tabloul este mult mai larg, nu mă hazardez să trag concluzii. Ce înclină mai mult înspre afirmațiile tale este faptul că Orban își păstrează conduita vizavi de bătrânelul ” filantrop” și de ceea ce promovează acesta prin intermediul societăților deschise.

    • ice4you® says:

     Scoaterea din agenda viitorului apropiat a Parteneriatului Civil care era sa si facut daca trecea Referendumul, ar cam fi 2-0 pentru unicorn. laugh De aia sincer, incep sa ma gandesc uneori daca nu cumva e mai bine ca nu a trecut, pentru ca un eventual succes al lui putea insemna ulterior si o pargahie prin care isi justificau cine stie ce dracu de balarii! laugh

     In rest, Ungaria isi joaca foarte bine cartile si pe plan extern, mai ales cand din cand in cand Orban le mai arata pisica aia cu Putin!

  • vasile says:

   In primul rand actul mentionat e despre femei si faptul ca Turcia a ratificat Conventia in acea perioada a fost un mare castig pentru femeile de acolo.
   “Convenția de la Istanbul sau Convenția Internațională pentru Combaterea Violenței împotriva Femeii și a Violenței Domestice stabilește că tolerarea și nepedepsirea unor acte de violență împotriva femeilor precum violul, violența domestică, hărțuirea sexuală, căsătoriile forțate sau sterilizarea forțată constituie încălcări ale drepturilor omului și forme de discriminare pe criteriul de gen. Femeile au dreptul de a trăi în siguranță atât în spațiul public cât și în cel privat, pe stradă sau la serviciu, cât și acasă.”
   Asa ca problema la aia de n-au ratificat-o e alta si nu aia 1000 de poponari sau lesbiene ce le bantuie strazile sad , ci cultura lor traditionala unde femeia e o sluga, sac de box, obiect sexual si merge la doi metri in urma barbatului in public wink

   • Tiana says:

    Vasile, sunt strecurate niște șopârle acolo și au fost semnalate de către specialiștii în materie de drepturi și libertăți fundamentale. În cultura lor genul este de două feluri, în recenta cultură a occidentului genul este un construct social și așa îl definește și Convenția.
    În Constituție avem căsătoria ” soților” , existând parcă și o decizie a CCR care spune că legiuitorul la momentul la care a elaborat acel articol din Constituție cu privire la căsătorie s- a gândit la bărbat și femeie. Între timp, Daniel Morar și- a exprimat punctul de vedere confirmând practic rostul referendumului, nevoia de a specifica care- s soții rătăciți în “meandrele concretului” laugh
    Asta e precum promovarea educației sexuale comprehensive din grădi la pachet cu identitatea de gen de către “oengheurile ” minorității cu pricina, pe motiv de rată crescută de sarcini în rândul adolescentelor. Uite așa avem masculi campioni în competițiile sportive cu fete/ femei.

    • Tiana says:

     Printre țările care nu au ratificat Convenția, mai puține ca semnatarele ei just, se numără Marea Britanie, Irlanda, Cehia, Ungaria…. Este disponibilă online lista cu statele semnatare și cele care au ratificat, cu datele la care acestea au fost făcute pentru fiecare stat în parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: