Tara in care normalitatea e prezentata ca SENZATIONAL

Probabil ca vom evolua in tara asta ca oameni cand vom fi in stare sa acceptam normalitatea ca atare si nu o sa ni’se mai para nimic senzational! Ma uitam zilele astea cat iures a putut creea si cata energie s’a risipit anapoda pentru nimic.

Ma uit cum unora li’se pare senzational faptul ca au iesit la protest cateva mii de oameni, o minoritate nemultumita de … fiecare ce il taia capul, ca nu ai putea spune ca era un nimitor comun atata vreme cat unii strigau slogane politice, in vremea in care altii militau pentru legalizarea marijuanei, sau pur si simplu isi plimbau cainele, copilul, papagalul, marmota … profitand de ocazia ca pot face asta pe mijlocul bulevardului. Nu e nimic exceptional, nici senzational, sunt drepturile lor pana la urma, lasatii in pace, mergeti langa ei cu o tigaie agatata de gat daca nu va place Masterchef sau schimbati canalul/inchideti fesibucu’.

Din toata treaba asta rezulta un singur lucru: mai avem mult pana sa invatam democratia si mai ales pana o sa gasim inportante lucruri care ne intereseaza cu adevarat pe fiecare dintre noi si nu normalitatea pe care ar trebui sa o luam ca atare atata vreme cat e doar o furtuna intr’un pahar cu apa, ce s’ar termina ca una daca nu am mai face senzational din asta.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...