Terorismul intr-o lume nebuna nebuna nebuna…..

You may also like...

6 Responses

 1. ice4you® says:

  Radule prietene, sunt de acord si nu prea cu tine, eu nefiind adeptul legii Talionului pentru ca asta NU duce la absolut nimic bun. Lucrurile pot parea simple in aparenta insa nu sunt deloc asa. Africa si tarile arabe se afla in situatia in care se afla pentru ca este vina strainilor care mereu si’au bagat coada in istoria acestor popoare, destabilizand regiuni intregi.

  Discutie deschisa …

 2. Radu says:

  http://radu-tudor.ro/consecinte-control-la-frontierele-europene/
  Deja consecintele se propaga, vorba aia arunci o piatra si valul vine….
  Nu sunt de accord nici eu, pentru ca cei ce I-au comandat pe robotii aia, ca si in India in 2008, asta asteapta: razboi, sange, teroare.
  Cat despre straini, aici e de discutat, in multe cazuri Imperiul Otoman a fost serif, alti principi arabi au fost independent pana in epoca moderna, apoi au intrat sub protectorat britanic sau ocupatie franceza si britanica cam din 1918 incoace. In multe cazuri arabii au fost agresorii; sa nu uitam piratii Coastei berbere, Algerului, Tunisului; si cruciadele au fost o contra reactive crestina la ofensiva tatara, otomana si araba si nu invers.
  As zice ca factorul declansator al dramelor actuale este proclamarea Israelului si razboaiele arabo-israeliene, invazia URSS din Afghanistan, corelate cu primul razboi din Golf si Cecenia si as zice Black Hawk Down – Somalia 1993. Invinsii mereu au fost inchinatorii lui Allah, de aici si crearea unui complex de inferioritate si de ura.
  Sa nu uitam insa ca proprii lor lideri au fost si sunt niste tirani sangerosi, iar cvasimajoritatea habar nu au ce este aia democratie si pluripartidism, ca si de libertati si drepturi fundamentale. Cred ca Iranul daca se va deschide lumii are sansa sa fie unicul stat si Islamic si democratic, impreuna cu Maroc. Restul….

 3. Radu says:

  IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.’

  ‘This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom. We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society, Learn the Language!’

  ‘Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.’

  ‘We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us.’

  ‘This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom, THE RIGHT TO LEAVE.’

  ‘If you aren’t happy here then LEAVE. We didn’t force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.’

 4. ice4you® says:

  Am prevazut eu sa nu vremuri grele care ne vor afecta pe toti prin control si suprimarea libertatilor individuale in numele “libertatii comune”?! smile De acum au mana libera sa introduca orice seamana cu ACTA/PIPA/SOPA … sa ne monteze camere unde vor si sa ne puna si chipuri in cur. Populatia va fi de acord … ca doar nu vrea nimeni sa se mai repete asemenea tragedii care cu cat vad mai multe cu atat toata povestea devine din ce in mai dubioasa.

  Am vazut deja voci si pe la noi care incep sa sustina tot mai vocal legea cartelelor doar cu buletinul si cea a securitatii nationale … de parca altfel nu si’ar putea face rost de cartele daca tot vor asta sau le’ar fi rusine de niste camere montate.

  Nu e bine Radule … nu e bine … nu am timp sa scriu cate am de scris … dar nu e bine deloc ce ne asteapta, consecintele a ceia ce s’a intamplat fiind de nebanuit in acest moment, dar se vor vedea in curand.

  In ce ii priveste pe australieni … O natie de emigranti ramane o natie de emigranti care nu pot face sula mare doar ca au ajuns ei inainte altora acolo. Punct.

 5. Radu says:

  Pai nu e clar ce s-a urmarit? Reactie si contrareactie. Creierele terorii nu executantii urmaresc tocmai asta sa fim ca ei, spalati pe creier ca ei, zau ca Lenin si Stalin si Hitler ar fi mandrii de ei.
  Esecul integrarii minoritatilor, nu in sensul asimilarii evident, este vadit. In alte parti, adica SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda melting pot-ul reuseste tocmai pentru ca traditional sunt natii din toate natiile si cultura anglo-saxona este cea care face legatura intre ele. Si n-au ajuns acolo primii, ei sunt oaspeti care si-au anihilat gazdele.
  Ideea este ca urmare a acestor atacuri si nu numai nu cred ca vom asista la respect si toleranta, ci dimpotriva. Presiunea va creste ca sa ne intoarcem la state dominate de o singura cultura, limba, religie, iar multiculturalismul, globalizarea si respectful alteritatii vor muri, dimpreuna probabil cu UE, ca sandramaua e tot mai subreda.Vom asista la o noua polarizare a lumii, si ghici cine isi baga discret codita:Maica Rusie, sustinatoare number 1 a regimul genocidar a lui Assad.
  Rasu plansu: suntem solidari cu francezii, dar ce bine e ca noi nu avem, problemele lor, fiind o tara de emigratie.
  Cat despre Big Brother tu chiar crezi ca Secu a disparut? Eu stiu ca sunt fisat si verificat din cand in cand, asa ca o legislatie mai represiva ar LEGALIZA CE SE FACE DEJA ILEGAL.
  Eu zic sa tragem aer in piept si sa tinem glontu pa tava ca nu se stie, noi suntem singurii care inca nu ne-am luat-o….

 6. erg says:

  cititi legile e.u. ca sa vedeti ca totul este legal. credeti voi ca nu este legal insa o faceti pt ca asa credeti si nu pt c-ati verificat. ttip si esm sint de departe peste cele pomenite cele mai distructive insa nu pot fi evitate.
  Jean-Claude Juncker – Präsident der Europäischen Kommission

  Zur Bürokratie in Brüssel: Wir beschließen etwas, stellen das dann in den Raum und warten einige Zeit ab, ob was passiert. Wenn es dann kein großes Geschrei gibt und keine Aufstände, weil die meisten gar nicht begreifen, was da beschlossen wurde, dann machen wir weiter. (1999)

  Decidem ceva, facem cunoscut si asteptam un timp ca sa vedem ce se intimpla. Daca nu exista tipete mari si revolte deoarece cei mai multi nici nu pot intelege ce s-a hotarit atunci continuam mai departe.

  Für Aufregung sorgte ein Zitat, das der Eurogruppenchef im Jahr 2011 im Zusammenhang mit der Schuldenkrise äußerte:
  Wenn es ernst wird, muss man lügen. Rostita in 2011 in legatura cu criza datoriilor:

  Cind devine serios atunci trebuie sa minti.

  ce nu stiti este ca-n suedia au aparut bisericile mixte: aceeasi cladire cu sali pt crestini si musulmani. baietii vor statul mondial si actioneaza in consecinta. da stiu ca romanii cred ca asta este tot conjuratie desi ei o spun in gura mare asa ca asta:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Predictions_made_by_Ray_Kurzweil

  2020–2050

  Phone calls entail three-dimensional holographic images of both people.
  By 2020, there will be a new World government.

  https://www.youtube.com/watch?v=oApFEWZqkQk&feature=youtu.be

  si-a facut datoria si le-a spus romanilor despre ce este vorba si i-a pus si in garda ca sint naivi insa tot degeaba!

  cine este cel care i-a luat interviul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.