The Borgia – season 2


In paralel cu sezonul 2 al sforaitorului Game of Thrones (telenovela cu iz medieval) ce este difuzat de HBO la ShowTime a inceput difuzarea sezonului 2 din The Borgia …

Alta treaba fratele meu alb. Intriga, ura, crima, razboi, orgolii, nebunie, sex, sange … story line excelent pus in scena urmarind indeaproape istoria. Pana acum inca nu a fost vreun episod la umplutura si nici unul la care sa sforai dupa ce ai pierdut de multa vreme firul epic al povestii care se desfasoara in mai multe acte ce de multe ori nu au legatura intre ele. Actorii sunt bine alesi si talentati, costume frumoase, decoruri destul de fidel reprezentate.

Recomand!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...