Traiti bine?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

2 Responses

 1. Victor says:

  nu e vorba de marinar sau de bani, e vorba de mentalitatea romanului. poporul vrea sa se simta protejat si voteaza in consecinta. nu e vorba de Basescu in sine, cu ce a promis sau n-a promis el. daca Iliescu ar fi putut candida de mai multe ori pun pariu ca ar fi fost reales pana la moarte si dupa ea. la fel se intampla acum si cu marinarul. problema e ca romanul nu stie sa traiasca independent. simte nevoia de a sti acolo sus pe cineva care il apara, o persoana fie ea si tiranica dar sub care sa se simta protejat.
  parerea mea e ca totul pleaca din nevoia romanului de a se simti condus de o mana de fier pentru a sta el la caldurica si a nu face nimic. restul, ce si cum sunt detalii. romanul nu mai stie sa fie liber si sa gandeasca cu propria minte. s-a obisnuit sa astepte sa-i dea statul totul pe tava iar el sa mimeze munca 8 ore pe zi. romanul s-a saturat de aerul rece al libertatii si tanjeste din nou la paturica comoda si protectioare a tatucului, oricare ar fi el.

 2. demon says:

  Intr’o tara in care oricum ideea de baza ramane ca: “cineva trebuie sa faca ceva pentru tine!” iar tu ca individ absolut nimic, existenta ta fiind mai mult decat suficienta ba chiar trebuind a fi considerata onoare de catre restul, este normal ca sa fie preferat un regim de tip socialist, in care de bine de rau, chiar lepra sa fi, tot mai traiesti de ici de colo. Libertatea oricum a fost si este prost inteleasa, chiar daca ne referim acum strict la cea sociala! Dincolo de iluzii, libertatea fara control duce la anarhie, ceia ce inseamna ca … indiferent de ce regim social, aceasta ramane o iluzie fiind oricum controlata prin anumite pargii din spatele cortinei. Romanilor nu le place, pentru ca lepre invatati sa fie atatia amar de ani, nu face decat sa le aduca instabilitatea unor mentalitati ce nu inteleg ca poti sa faci sa devina nu sa astepti sa vina.

  Discutie lunga, care oricum se rezuma la …

  “Ma apuca greata, tara frumoasa murdarita de oamenii de cacat ce traiesc in ea!”

  Welcome to hell, Victor! laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.