Ultimul post inainte de un nou … sfarsit de lume!

Toti nebunii se dau cu parerea ca maine este un alt sfarsit de lume. Poate ca … au dreptate … nu zic eu nu … dar mie mi’se rupe … nu de alta … da am trait in viata asta cat altii in 10 … am simtit, gustat si vazut cat altii nici macar nu isi imaginau … si as mai avea muuuuulte … dar daca Dumnezeu ar hotara ca maine e STOP! … Stop sa fie … ca pana la urma cine sunt eu sa pot face ceva?! Eu am facut mereu doar ce pot, ca de fiecare data!

Deci … daca asta ar fi ultima zi cum as petrece’o?

Ca si pe prima! Pentru ca un sfarsit … face loc unui nou inceput … iar lui Dumnezeu ii iasa toate cum trebuie … asa ca …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...