Va multumesc!

Faptul ca nu am foarte mult timp de protestele din strada si ca am iesit doar cand si cat am putut nu inseamna ca nu am urmarit sau nu am fost solidar cu cei de acolo! Vreau in aceste randuri doar sa multumesc si sa sustin in continuare pe toti cei care infrunta frigul de afara zi de zi pentru a ne sustine mari majoritati nemultumirile, fiind vocea taceri noastre! Le multumesc si pentru ca nu au lasat si nu lasa nici unei organizatii sau forma de organizare politica sau apolitica sa le fure protestul! Le multumesc ca i’au alungat pe toti cei care nu au venit acolo din dorinta de a ii folosi pentru vendete politice sau orice altceva, incepand de la Noua Dreapta pana la diversi membri sau lideri ai asa zisei opozitii! Le multumesc pentru ca vad in fiecare zi banere in care USL sunt pusi in aceiasi oala cu PDL … incep sa cred ca se mai poate schimba cu adevarat ceva in tara asta!

Fac un apel doar, celor care ii pot ajuta cu ceva cald sa nu ezite sa o faca, chiar daca nu vor ramane apoi sa participe la proteste! Oamenii aia striga si pentru vocile noastre mute! Va rog sa le fiti solidari atat cat puteti si cum puteti!

P.S. Pe cei din piete, ii rog ca daca il prind pe vreun lider politic pe acolo sa ii bata cu pietre indiferent de culoarea politica pe care oricum o va schimba inainte sau imediat dupa alegeri si tot cu ei ne vom alege!

Va rugam, scapati’ne de ESCU!!!

Multumesc!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura