Voltaj si maneaua hipstereasca

Ii mai stiti pe baietii aia cu unul chel in fruntea lor care canta ca la de douzeci de ani aceiasi melodie la care ii mai schimba din cand in cand versurile?  laugh Ei bine, am aflat zilele astea ca s’au relansat cu o revolutionara manea hipstereasca care sa ii scoata din foame, avand toate elementele principale ce o califica la stadiul de manea de succes: copii, dusmani, bani, doliu, nu ma lasati sa mor …

Inca, cateva zile de proteste si ajungem sa il dezgropam si pe taica Dolanescu! laugh

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

9 Responses

 1. Vasile says:

  Mi-au dat lacrimile, unde pot sa fac o donatie, o masa calda, un ceai de coada soricelului sad ?!

 2. Intrigat says:

  Mă bag şi eu, Vasile. Câte-un ceai cald de cruşin pentru toată lumea. smile

 3. ice4you® says:

  Generosilor!

 4. Vasile says:

  ICE nu fi zgarcit, da si tu macar o apa plata… de la robinet!

 5. Intrigat says:

  Am şi eu o întrebare de om prost, dar prost de-a dreptul. Oare ăluia mare, mult şi prost nu i-o fi frică de Dumnezeu? Crede că de la Cotroceni pleacă direct în Câmpiile Elizee? După clipa de beție de putere, crede că n-o să urmeze mahmureala? Nu-şi dă seama cât de uşor o să fie aranjat de ăia care-l pupă acum în cur? C-o să ajungă la beci în doi timpi şi trei mişcări dac-aşa o să fie ordin? Că nici măcar de trepăduş nu-i bun, ca ălălalt, de când l-a făcut Boyko Borisov ca pe proşti? Că e-aşa de uşor să ajungi nenorocit, amărât şi asistat social cum sunt cei pe care nu-i consideră demni nici de-un scuipat? Ce-o fi în capul lui oare?!

 6. ice4you® says:

  @Vasile – Ghinion … cum ar spune un MARE clasic in viata, la ce factura mi’a venit la apa nu imi permit nici un pahar de pomana! laugh

  @Intrigat – asta este efectul pervers al betiei puterii, cand te trezesti de obicei e prea tarziu.

  Fie fratilor cum o fi, numa linistea sa se aseze ca suntem pe un butoi cu pulbere si multi se joaca cu chbrituri.

  Sucks big time! Democratia pe la noi, atat cat mai era din ea, moare zilele astea in urale!

 7. Marius says:

  Hai mo, vin altii din urma. Parca taxi sau ceva de genul au lansat si ei. La fiecare protest au fost melodii de genul.

 8. ice4you® says:

  O manea hipstereasca mai tanguitoare ca asta nu mi’a fost dat sa aud!

 9. cola says:

  Popor elegiac, ce să-i facem.. incerc sa fac un inventar al cauzelor prostiei virale.. să fie cauza genetica ? Prea multe jocuri pe computer la vârste mici ? Prea puține librarii și biblioteci ? Muzica de calitate proasta ? Inghesuiala din metrou la ore de vârf ? Viața sexuală nesatisfăcătoare ? Lipsa autostrăzii până la vama veche ? Cartelele prepay ? Zău dacă știu ..