Windows 10 Threshold 2 anuntat

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. Stefan says:

  Am știut eu ce am știut atunci când am decis să nu mă grăbesc cu upgrade-ul. laugh

 2. Marius says:

  Eu am testat buildurile de pe piata si nu e nimic wow. Se cosmetizeaza foarte putin si se adauga optiuni in settings, practic muta control panel-ul acolo si mai umbla pe la aplicatii.
  Altceva wow n-am vazut…

  De aceea nici nu mi-am batut capul sa mai fac un articol despre…

 3. ice4you® says:

  Pai nu prea au ce sa mai faca la el si nici nu conteaza aia foarte mult …. ce conteaza este sa il puna la punct in functie de bug’urile venit prin feedback din piata.

  Stefane … eu ca de obicei am asteptat si sed rabdator inca … ce m’a surprins doar a fost doar viteza cu care a aparut acest SP … ca eu SP i’as spune chiar daca ei se dau cu curul de pamant ca nu mai fac asa ceva. Probabil ca daca sew dovedeste ca este ok pana la urma … anul viitor voi face si eu trecerea, pana atunci imi este foarte bine cu 8.1 smile

 4. radu says:

  eu am upgradat. sa fac unupgrade sau sa raman cu el? Am avut 8 pro, cred..

 5. Dobre Petronel says:

  Eu cred că am fost singura persoană căreia nu i-a apărut nimic legat de update de la 8.1 la 10.
  Încă am rămas pe win 8.1 și sunt relativ mulțumit de el, deși mi-ar plăcea să trec și eu la 10, dar n-am habar de unde să-l iau, și de cumpărat nu se pune problema.smile))))

 6. ice4you® says:

  Radule … daca tot ai facut upgrade la 10 … eu zic sa faci upgrade la UPDATE cand o aparea pentru ca cu siguranta o sa aduca imbunatatiri majore de performanta si compatibilitate. smile

  Petronel. daca ai licenta de 7/8/8.1 update’ul iti vine prin Windows Update dupa ce iti instalezi din update un CAB care contine acea notificare si de obicei il gasesti la Optional Update, KB3035583 daca imi aduc eu bine aminte, care iti va downloda si instala automat kit’ul de upgrade de pe serverele MS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: