Transport ilegal de lemn! Si ce?

Abureala cu Radarul Padurilor se dovedeste a fi una prin simplul motiv ca taierile de lemn ilegal merg in continuare la fel de bine ca si pana acum fara ca cineva sa ia vreo masura in acest sens. Un bun exemplu am vazut aseara la Stirile ProTV …

Din pacate nu este un exemplu singular, acelasi lucru se intampla si prin ce a mai ramas din padurile muntilor Parang, de unde se sustrag zilnic zeci de camioane cu material lemnos fara ca cineva sa ii impiedice in vreun fel sau sa le aiba treaba. Vad asemenea camioane zilnic insa nu am sunat niciodata la numarul de urgenta 112 pentru ca pe langa faptul ca este inutil acest lucru (dupa cum se vede mai sus) ma pot trezi si cu vreo amenda la fel cum a patit acum cateva luni un maramuresan de buna credinta.

Interesant este ca peste scandalul Schweighofer – Sebes de acum cateva luni s’a asternut praful, fabrica austricilor toca in continuare  lemn romanesc mai mult sau mai putin legal (dupa cum se vede si in filmarea ProTV) fara a fi stingheriti de cineva in vreun fel.

Sunt prea furios si scarbit sa mai pot zice ceva … oare mai are rost?!

Un comentariu la „Transport ilegal de lemn! Si ce?”

  1. Vom conștientiza cu toții abia peste ceva ani, când o să mai avem 2 copaci în toată țara și o să respirăm… nu știu ce-o să respirăm.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura