Transport ilegal de lemn! Si ce?

Abureala cu Radarul Padurilor se dovedeste a fi una prin simplul motiv ca taierile de lemn ilegal merg in continuare la fel de bine ca si pana acum fara ca cineva sa ia vreo masura in acest sens. Un bun exemplu am vazut aseara la Stirile ProTV …

Din pacate nu este un exemplu singular, acelasi lucru se intampla si prin ce a mai ramas din padurile muntilor Parang, de unde se sustrag zilnic zeci de camioane cu material lemnos fara ca cineva sa ii impiedice in vreun fel sau sa le aiba treaba. Vad asemenea camioane zilnic insa nu am sunat niciodata la numarul de urgenta 112 pentru ca pe langa faptul ca este inutil acest lucru (dupa cum se vede mai sus) ma pot trezi si cu vreo amenda la fel cum a patit acum cateva luni un maramuresan de buna credinta.

Interesant este ca peste scandalul Schweighofer – Sebes de acum cateva luni s’a asternut praful, fabrica austricilor toca in continuare  lemn romanesc mai mult sau mai putin legal (dupa cum se vede si in filmarea ProTV) fara a fi stingheriti de cineva in vreun fel.

Sunt prea furios si scarbit sa mai pot zice ceva … oare mai are rost?!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Dobre Petronel says:

    Vom conștientiza cu toții abia peste ceva ani, când o să mai avem 2 copaci în toată țara și o să respirăm… nu știu ce-o să respirăm.